looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, April 8, 2009

Budak comot itu

sementara tunggu kereta diservis kat 1utama isnin lepas, kami pegila melantak big apple dulu



sgt comot budak ini makan



siap bermisai berjanggut semua..


irfan makan "the alien"..tu yg penuh coklat mulut nye tu...


saya kan tak leh makan manis2 sgt...so dah lama la tak makan manis2 ni...bila makan big apple tu terasa manis nye...kami beli 6 pcs...hahaha..melantak la 3 org....sampai ke malam kenyang...saya suka flavour baru "dancing queen" tu...



mama: irfan tgh makan ape tu?
irfan: donut o
mama: sedap ke?
irfan: cedap..best




"mana la berat tak naik"







written by,

12 comments:

Mimi said...

Tengok Irfan makan Big Apple, rasa cam nak gi beli la lunch hour nih..huhu..Irfan leh jadi duta Big Apple la...aunty teruja tau..pulak2 dgn apa2 yg ada coklat...yummm

Eisha said...

ala kak teringin trus nk mkn big apple :))

☆ lieya latif ☆ said...

ckp pasal big apple ni, kat umah hantu donat big apple si damia....kalo gi alamanda tu sure ajak gi big apple ...lagi pun die seronok tgk org buat donat tu....he he hehe

abis berlemoih irfan makan donat yeak....alien tu mmg penuh ngan coklat kan wanie, lieya suke yg choreo .....

Jue ~ mama DnD said...

wanie..dalila x minat sgt..dia jilat cream jer.. kalo danish yer berantu..sama ngan papa mama dia hehehe...akak suka whitnut & iceberg... danish suka yg pink twister tu... kalo p alamanda menu wajib nie...

Jue ~ mama DnD said...

wanie..dalila x minat sgt..dia jilat cream jer.. kalo danish yer berantu..sama ngan papa mama dia hehehe...akak suka whitnut & iceberg... danish suka yg pink twister tu... kalo p alamanda menu wajib nie...

aimi @ kamalina said...

rafiq pun kalau mkn big apple, comot sampai ke hidung... ngeri tgk rupa dia..hehehe...

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

masa wanie beli dapat tak kupon promotion big apple.. promote dari 15 april ni kalau tak silap.. ada macam2 promotion.. best tau..

wanie tak suka makan manis2?? bagus la. jaga kesihatan, dah tua nanti susah dpat kencing manis..

~~ciklinn~~ said...

hai dik akak lak mcm irfan pantang jumpa donut2 camni..dlm duk komplen gemuk kalu mkn habis gak 3 ketui sekali mkn.... hahhaha

ILA said...

huhu sungguh sedap tgk IRFAN makan... sib baik skrg big apple dah ader kat SACC mall shah alam....blh la nyinggah nanti..nyum...nyum

As said...

cam adriana mkn donut la... sama ngan irfan... wanie... alien tuh mmg peberet kami tau... walawei.. sedap tuh...i yg buat balik nanti nak cari big apple... heheheh
sib baik kat SACC ader... kalo x kena ke Mid Valley la kami...

zai@umiaiman said...

sy pun tengah menggila mkn big apple skrg ni

yong ibu chem said...

irfan sama dgn auntie lah..sama juuga dn chem..suka dgn 'alien' tu..

shedapp kan