looking for unique and personalized gifts???

Thursday, April 9, 2009

liwaniel canvas

Sticky post..entry terbaru di bawah



seperti yang pernah diberitahu, saya telah membuka satu lagi blog untuk canvas photo...liwanielcanvas


mari la beramai2 menjenguk2 ke blog baru saya tu ye untuk mendapatkan promosi terkini canvas photo dan melihat koleksi canvas kami...

http://liwanielcanvas.blogspot.com


korang tak teringin ke nak memiliki canvas photo macam ini
canvas hirda

dan ini
our canvas




so kawan2 semua, jgn lepaskan peluang untuk memiliki canvas photo yang unik dan menarik ini...anda pasti berbangga memiliki canvas photo ini..



ape tunggu lagi, jom ramai2 ke liwanielcanvas untuk mendapatkan maklumat lanjut dan promosi terkini...





written by,

3 comments:

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

kak mimi minat jugak gambar canvas ni.. tapi tak de gambar yang cantik ler wanie..

Hirda Ibrahim said...

a ah la wanie.
hirda pun sama cam mimi...
pic semua biasa2 je pastu size semua 500kb je.

.: Leen-Wawie :. said...

camner nak buat canvas camnih.. nak pix baper besar.. hehehee..