looking for unique and personalized gifts???

Thursday, April 30, 2009

cerita2 je




hari ni takde entry bergambar...gambar2 semua dlm card..tapi mr. irwan bawak pulak card reader pegi ofis..hmmm..cerita mengarut2 je la ye


mr .irwan tgh hangin ngan saya....saya telah menghancurkan diet dia...hahahaha...tiap mlm dia balik keje ade je nasi kat rumah....semalam saya masak nasi ayam, malam sebelum tu nasi goreng dan macam2 lagi la....mr. irwan hangin sebab saya masak nasi...saya dan irfan lapar mlm2...tu yg kena masak untuk dinner tu...
bila dah masak semestinya la dia kena makan kan...hehehe...


dialog bersama irfan tgh hari tadi

mama: irfan nak makan ape hari ni?
irfan: ha
mama: nak fried chicken ke nak fish bakar?
irfan: fish bakar la


so lunch tadi menu nye ikan cencaru bakar dan kangkung goreng..gambar takde...kamera pun mr. irwan bawak gi ofis...huhuhu....




"note for mr. irwan: takpe2, kita gemuk sama2 dulu, lepas tu kita diet sama2 balik ye..tak aci la wanie gemuk sorang2 kan...ahakssss"








written by,

2 comments:

Idida Aziz said...

irfan dh pandai pilih menu dia sendiri yer...fish bakar lg...

hehehe kalu isteri dh masak mesti makan yer...kalu tidak nanti isteri kecik ati lgsg merajuk tanak masak dh :D

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

kalau gemuk sama2 tu okla...tapi kalau wanie gemuk ada "sebab", sian kat mr irwan kena follow sama..hehehe..