looking for unique and personalized gifts???

Thursday, February 19, 2009

bowling

1-2 hari ni tak sempat nak memblogging...dgn irfan tak sihat nye...hari ni baru la ade mood nak update blog..

ni cerita sabtu lepas...mr. irwan ade tournament bowling kat ampang Superbowl...ofis dia yg anjur kan...antara division...saya dan irfan ikut la...

bergambar ngan irfan dulu



dgn mr. irwan pulak


sebelum main bowling kena isi perut dulu...breakfast disediakan


ok mr. irwan dah bersedia nak main bowling..terer ke tu?ahaksss


irfan dah jumpa kawan main..awek tu...hehehe....ni anak bos mr. irwan


sempat jugak si irfan ni membuli abah nye...


bila tgk orng main bowling, irfan pun teringin jugak nak main bowling jugak...macam larat je nak angkat bola tu


bila tak dapat main bowling, merajuk la...kebelakangan ni irfan kuat sgt merajuk...kalau merajuk begini la rupa nye


beriya si irfan nak bergambar ngan bowling besar ni..siap peluk lagi


akhirnye keputusan tournament bowling hari tu, team mr. irwan tak menang pun..heheheh...takpela...main suka2 je....

kol 2 baru selesai semua..perut pulak dah lapar...terus pegi kedai cousin mr. irwan...masakan minang...teringin nak makan rendang limpa dan tunjang 




"teringin nak makan sambal hijau pulak"







written by,

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah best tu sesekali kuar camni kan....

mak aii camner irfan nak baling pin yg besar gabak tu hehhehehe

alhamdulilah irfan dah sihat.... biasa dik budak2 nak besar... mak akak ckp buat ubat....

Sham Ummi Echa said...

besnyer main bowling... daku da lama giler x main bowling..rasanya pas brsalinkan echa mmg x main bowling da..

eija28 said...

lama betul x main bowling nie...wanie eija suke tgk gambar irfan yg last skali tu...cantik....

lieya_latif said...

hi hihi...irfan pun jenis kalo merajuk terus baring kat lantai kan....budak2 camtu kot, sebab mia n mija pun camtu....

ermm sedapnye makan masakan minang....sambal ijo tuuuu

As said...

best arr main bowling..dah lama x main....irfan ngurat awek erk... heheheh.. so chumel...

Zanna_MamaBatrice said...

best ler irfan.
gi nengok papa main bowling yerk

auntie malu nak ngaku nie irfan
auntie tak pernah main bowling ok
masuk tempat main bowling pun tak pernah....

wanie, sambal ijau tu sambal cili padi erk yg tumis ngan ikan bilis sekali tu yerk...he he he, kalu yg tu...mmg feveret zana tu wanie

Mimi said...

Wanie..teringin makan sambal hijau..teringin2 ada 'makna' ke? hihi

comel la Irfan peluk skittle besar tu.

Willie said...

bowling...sukan kegemaran ku