looking for unique and personalized gifts???

Monday, February 16, 2009

Waroeng penyet

sebelum tgk filem geng hari tu, kami dinner dulu dekat the curve....kami dinner kat waroeng penyet....

kalau masuk kedai makan irfan la yg paling excited..tapi makan nye tak pun...



kami order ayam penyet dan gado2..gambar gado2 tak snap pulak


kami agak kecewa makan kat sini...kami pernah makan dia ayam penyet restoran Ria kat sunway mentari...kami rasa Restoran Ria jauh lebih sedap dari sini...huhuhu....tak nak komen lebih2 la




"mr. irwan cakap tu first dan last makan kat situ"







written by,

5 comments:

eija28 said...

x sedap erk wanie mkn kat situ.....

Hirda Ibrahim said...

laaa ya ka wanie?
kompem x sedap la tu.. coz bg hirda ayam penyet kat RIA tu pun biasaaaaa sgt. jauh beza dgn ayam penyet kat bandung. uihhh, bila la dpt mkn ayam penyet @ bandung lg??

Zanna_MamaBatrice said...

erm
bab2 makan2 nie mmg nak kena cerewet kan wanie..
kalu tak sedap....for sure ler sekali jer datang makan @ tempat tu...cam Laksa Shack ler....now, kalu lalu...jeling pun idak.....dulu2 belum try...lalu jer kemain excited nak masuk...bila dah tahu rasa cam tu....mmg jgn harap ler nak masuk

irfan sama jer ngan batrice....kalu bab makan, main jer lebih...hu hu hu

Sham Ummi Echa said...

sham pon da penah try mkn kt waroeng penyet kt curve tu.. bg ku pon biasa2 jer ayam nya.. sdp lg ayam goreng rempah aku..hahahhaha

Mimi said...

x sedap ke restoren tu? Few times lalu malam2 kt area tu nampak cam penuh, gamaknya dorang yg dtg tu makan first time pastu x makan dah kot..hihi