looking for unique and personalized gifts???

Thursday, February 19, 2009

a little update

irfan dan sihat..start semalam dah tak muntah2 lagi dan aktif macam biasa..cuma selera makan masih belum ok....

pukul 4 pagi semalam, SIL call mr. irwan...dia dah nak kena ceaserian...dah ade contraction dan keluar darah...baby punya degupan jantung pun dah slow....kena ceaserian jugak pagi2 buta tu..

Alhamdulillah....SIL dah selamat bersalin baby boy secara c-section awal pagi semalam...berat baby 1.24kg..kedua2 baby dan ibu sihat....tapi kami tak boleh nak tgk baby...cuma mak dah ayah baby je yang dibenarkan tgk...




"nanti saya update blog banyak2 ye"







written by,

4 comments:

Willie said...

Baguslah

Mimi said...

Alhamdulillah Irfan da sihat..

Kesian Wanie nyer SIL..dia baru 7 months kan? Takpe la tu..terkejut baca Wanie ckp dia 1.24kg..but bb sihat Alhamdulillah..

Cik Puan Mimi said...

1.24kg?? ok la tu wanie.. sebab ada juga baby pre mature yang 700 -800 gm jer.. apapun syukur anak dan ibu selamat.. tahniah..

*Azie* said...

ok la tue..dah leh main mcm biasa la....