looking for unique and personalized gifts???

Thursday, February 5, 2009

main je keje dia

sebenarnye gambar2 ni masa kat petrosains hari tu...ade satu bahagian ni macam playground untuk budak2 bawah 4 tahun main...tak playgraound sgt pun...tapi still susah nak memujuk si irfan pegi tempat lain..

benda ni irfan suka sgt main..ape ye nama alat muzik ni..tak berhenti2 dia mengetuk2 benda ni..konon2 pemuzik la...


antara toys kecik2 yg ade..kebanyakan nye alat muzik


main dan main lagi


boleh pulak irfan main baring2 dalam gelung ni


bagus jugak ada bahagian ni..boleh la berehat sekejap belum tgk benda2 lain kat petorsains tu







written by,

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah ada gaya ni... nanti leh ganti sham kamikaze main muzikk da..... hehehhehehe

eMMa@iKKa said...

uhhhh Wanie bagus juga ek bawa anak ke Petro Sains. Ikka ingat sesuai utk budak dah sekolah jer..rupa-rupa nyer tidak..ada mcm-mcm ek..:) Lepas nie boleh bawa Trisyia dan Sara ke sana..:)

Hirda Ibrahim said...

betui kata ikka,
b4 this ingat for budak2 sekolah je. toddlers pun byk activity gak kat sini..

Willie said...

MEsti susah nak control masa kat petrosains. Hahaha

Sham Ummi Echa said...

ada gaya pemuzik la..hehehhe..

daku x penah lg pg petrosains nih.. dr zmn bujang dlu tingin nk pg..tp x gak pg...nnt leh la daku bwk echa...

atty's said...

ingt nanti nak bawak gak fir le.mcm beh ..hah..

Cik Puan Mimi said...

bagus jugak tempat ni kan wanie, permainannyer semua yang berunsur pendidikan.. atleast sambil bermain sambil berfikir..

re:- kalau wanie nak baju tu, boleh jer kirim dengan akak. nanti akak call orang tu

eija28 said...

mcm best jerk tgk si irfan main kat tmpt nie...x pernah lg pergi petrosains...kena pergi jugak nie one day....