looking for unique and personalized gifts???

Friday, February 20, 2009

nak berkawan

irfan sekarang dah pandai nak berkawan dengan budak baya dia...kalau tak dia nak berkawan ngan budak besar je..

kalau nampak kawan, dia mula la nak duduk dekat2...nak main sama2..kali ni ngan anak dara bos mr. irwan



amboi2 siap pegang2 tangan lagi...tak takut mama marah ke?


eh eh..nak buat peace pun nak tgk org sebelah..comel ye awek tu..sampai tak leh lepaskan pandangan..hiksss



"rambut awak ni ade benda la...meh saya tolong buangkan"


"comel la telinga awak..tu yang saya suka tu"...hehehehe...irfan pasrah je awek nak buat ape pun kat dia


macam pasangan kekasih yg malu2 nak bergambar...hahaha...






"dialog di atas adalah rekaan semata2 oleh mama irfan yang ntahapeape"






written by,

12 comments:

*Azie* said...

dah besar dah tahu erti persahabatan....cayala irfan

Cik Puan Mimi said...

calon menantu ker tu wanie.. heheh comel, sesuai dengan irfan

As said...

bila dah besar ni budak2 sure nak cari nak cari kawan.. sonok tgk irfan nak berkawan... so chumelll d/org pegang tgn & usik mengusik tuh... hehehe

As said...

bila dah besar ni budak2 sure nak cari nak cari kawan.. sonok tgk irfan nak berkawan... so chumelll d/org pegang tgn & usik mengusik tuh... hehehe

aimi @ kamalina said...

hehe..very cutelaaa.... nanti bila besar, sure irfan malu2 tgk gambar ni..

Mrs. Hasanif said...

ala comelnya budak berdua ni..suka pic yg irfan kena usik tinga.. manja gitu

Puan Iza said...

comel je budak 2 org nie....siap pimpin tgn lagi..hehehehe...ke calon aweks irfan nie...hehehe

~~ciklinn~~ said...

haitss..... ni irfan yg ngorat ker,,, anak dara tu yg ngorat.. hahhahahahha

apa pun veri the comell budak dua tu

[[ yong ibu chem ]] said...

ewah...irfan...cute lak auntie tgk dia dgn kawan gegirl dia tu...

dah pandai ye???

:)

Siti Rohana said...

wah2...ade gelpren ke ni?....hahaha...ni macam awek yg ngorat irfan ni..macam mana?..hahaha...
stay cute darling!

Aza...As :) said...

ewaahh...ewaaahh...ewaaahhh irfan dah pandai berkawan yeerrr...dengan pompuan lak tuuu ;)...bestlah tgk gelagat diorang ni wanie :)....orang yg ambik gambar tu lah yg pandai nya....sequence dia elok jeerrr :)

CuTeMiUt78 said...

pandai irfan berkawan ya..