looking for unique and personalized gifts???

Friday, February 6, 2009

cara2 nak drive

irfan mmg suka main stereng kereta...dia mmg pantang kalau mr. irwan turun kereta..dia dah bersiap2 nak duduk kat driver seat..pusing2 stereng..bukak lampu wiper semua...yg paling tak tahan bila dia main hon..semua org pandang...adoii la

mari kita tgk cara pemanduan berhemah si irfan

sebelum memulakan perjalanan kena pakai spek hitam dulu..irfan takde spek hitam...spek abah pun jadi la..tapi takde tangkai nye pulak(jenis clip on)..pegang sendiri je la


ok dah boleh start...vroommm...macam nni tau cara2 nak drive keta


kalau slow sgt kita pecut camni...badan kena rapat ngan stereng camni...muka pulak kena serius



alamak gambar blur pulak..layan je la ye









written by,

13 comments:

Mrs. Hasanif said...

keh keh keh ada gaya nih... pasni boleh bw mama jenjalan kan irfan :)

yantz-yeem said...

hehehe...comel je irfan...caption mama nyer pon comei je dibaca....aqil pon suke nau nak bwk keta..tp time traffic light merah dia sibuk nak pi duk kat tempt driver

atty's said...

wah ade gaya hah..

As said...

pandai nyer irfan drive... ni bleh bawak F1 nanti.. khekhekhe...
cam ensem jer pakai spek itam tuh....

Sham Ummi Echa said...

irfan da x sbr nk amik lesen drive ler tu..hehehhe...nnt da besar leh bwk mama g jenjalan kan..

Mimi said...

jom irfan..kita jalan-jalan

Cik Puan Mimi said...

auntie nak tumpang boleh???

Fateen said...

lps ni dptlah abah dating berduaan ngan mama kt seat belakang sbb irfan dh bleh jadik drebar :D

AyangAizul said...

itu ok la lagi... xder la agresif cam Adeef siap dok ayun2 kat stereng tu.... huhuhuhuh....

iza iziana hasan said...

cute nye dak ni drive..
hehhee

fazemy said...

Besar2 mcm nilah yg suka bertenggek kat stereng. org nk bwk kete dia pun sama sebok. haha

~~ciklinn~~ said...

wah ada gaya nie.... bukan main ha...

eija28 said...

wah...ada bakat nak bawa kereta tu....nanti leh bawa mama g jalan2