looking for unique and personalized gifts???

Friday, February 20, 2009

Canvas photo!!!!

Sticky post...entry terbaru di bawah



contoh canvas photo
Anda suka tak dengan canvas photo?berminat untuk memiliki canvas photo ..walaupun tak menang dalam kuiz Pixelart Photography, anda masih berpeluang untuk memiliki canvas photo ini

Berikut merupakan saiz canvas photo yang boleh anda tempah

8' x 8'                           12' x 16'                              6' x 12'
12' x 12'                       18' x 24'                             10' x 20'
18' x 18'                       24' x 30'                             12' x 24'
24' x 24'                       30' x 40'                            18' x 36'
30' x 30'
36' x 36'

Anda boleh memiliki canvas ini dengan cara yg mudah.....anda cuma perlu

1. email kepada saya gambar anda
2. buat payment
3. ambil sendiri canvas photo anda yang telah siap, atau kami boleh pos kepada anda (caj untuk pos akan dikenakan)..delivery method boleh dibincangkan
4. tadaa....dah siap..




Interested? Sesiapa yang berminat untuk memiliki canvas photo yang sgt cantik dan menarik ni boleh la berhubung dengan saya...


Jangan lepaskan peluang untuk memiliki canvas photo ini...

untuk keterangan lanjut dan harga canvas photo tersebut, sila email saya di  iwanie at gmail.com






written by,

8 comments:

Hirda Ibrahim said...

insyaAllah kalu ada RM lebih kami will tempah kat wanie.
nanti dh siap canvas tu wanie ckp ek? nanti hirda pi collect. nk soh post takut rosak pulak kan?

JuJue said...

cam besttt jer. amik la gambarrr nak tgkkk

JuJue said...

cam besttt jer. amik la gambarrr nak tgkkk

eija28 said...

mcm menarik jerk canvas photo nie....

fazemy said...

Harganya berapa? Tak dinyatakan pun. Kata ada harga promosi. Heh heh.

eRiNsZ said...

huhu best gak nie.. dah tlepas contest.. tak pe nt kiter bincang ngan mr jep eak...

aimi @ kamalina said...

wah..mmg cantik photo canvas tu.. :D

CuTeMiUt78 said...

memang cantik gak ler.. tapi berapa reganya.. ikut saiz ke reganya