looking for unique and personalized gifts???

Friday, February 27, 2009

Jom main basikal

kat rumah kami kan ade kawasan lapang kat tingkat 4...petang2 boleh bawak irfan main basikal ke main bola kat sini kalau malas nak jalan kaki pegi playground...playground jauh sikit kat club house

main basikal dengan abah



"cepat la abah..lambat la abah ni"



sebenarnye irfan ni dah penat cuci kereta...tu yg monyok je tu..tapi bila ajak balik dia tak nak..nak main basikal



bila ade mr. irwan, dia la yg melayan irfan main kat sini...saya teman kejap je..pastu balik rumah...hehehe....

gambar 2 beranak tgh main basikal ni saya amik dari bilik rumah saya tingkat 9






"dah lama tak bawak irfan swimming"







written by,

9 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

bagus arr kawasan rumah wanie nie
siap ada tempat lapang lagi...
kalu malas nak bwk gi playground, leh ler pusing2 kat situ kan..nampak pun bersih & terjaga jer...

abg ipan geng ngan abah yerk
anak lelaki kan wanie
seronok ler abah dia melayan....

Zanna_MamaBatrice said...

re : wanie pun suke kuaci tu erk
zana dah lama tak makan, tu yg bila nengok oli nyer blog, terasa2 kat tekak nie nak makan kuaci tu...he he he
tp mmg sedap kan...

Mimi said...

bestnyer ada kawasan lapang kt tkt 4...rasa cam selamat je coz yg pastinya xde kereta kat situ..

aimi @ kamalina said...

bgsnya tmpt awak ni... siap ada kwsan lapang lagi.. awak ni dok kat area mana??

Hirda Ibrahim said...

wanie,
ni condo ke apartment? cantik kawasan dia...
dekat x dgn IOI?

Cik Puan Mimi said...

rajin abah irfan melayan dia naik beskal.. bagus kalau riadah petang2 ni

[[ yong ibu chem ]] said...

wah..irfan, meh auntie nak tumpang naik beskal leh??

iza iziana hasan said...

dah lama x main basikal..
ntah reti lagi ke x kayuh basikal.
hahahhaha

Fateen said...

bestnyer abah layan ifan main beskal yea.. heheee, kalau fateen pun sama cam wanie.. kejap jer layan, pastu tinggal..
ni pixelart ada job kat Pontian kan? ur hubby involve tak? wanie follow ke?