looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, February 3, 2009

hadiah yang bakal dimenangi

Sticky Post...entry terbaru di bawah



korang dah ready nak jawab soalan kuiz?...tak lama lagi je ni...dah jenguk2 Pixelart Photography?

nak tgk contoh hadiahnye tak..

ni la contoh hadiah yang bakal korang menangi...canvas photo bersaiz 8'X 8'...


untuk lebih banyak contoh gambar canvas ni, boleh ke Canvas it


menarik tak?korang nak hadiah ni tak?...jgn lepaskan peluang untuk memenangi hadiah menarik ini...study2 dulu Pixelart Photography untuk memudahkan korang menjawab soalan2 kuiz nanti..










Jeng..jeng..jeng.....


korang nak tau tak bila kuiz akan dipublishkan...saya bagitau la supaya korang boleh prepare....







bila ye....










Ye...kuiz akan dipublishkan pada hari rabu 4/2/09....jangan lepaskan peluang untuk menjawab kuiz ni









written by,



5 comments:

Puan Iza said...

menarik sgt adiahnya wanie....tu la...ni tgh nak study pasal pixelart photography....:-)

Aza...As :) said...

waaaahh...menarik betullah wanieee... ;)....nak kener study betul2 niii...hehehe

fazemy said...

Dah try jawab. Haha. Main blasah je jawab. Jenuh la nak baca balik posting yg lama2 nk cari jawapan. Hu.

atty's said...

besh ni..kalo free nanti kty join..

CuTeMiUt78 said...

oh.. dah mula ya kuiz ni.. emmm.. nnti free nak kena study gak ler utk jawab kuiz ni..