looking for unique and personalized gifts???

Thursday, February 26, 2009

nak makan ape ni?

hari ni entry makan je la ek...

saya kebelakangan tak selera nak makan...semua tak kena...saya sendiri tak tau ape sebenarnye saya nak makan...huhuhuh....ade masa2 nye saya kena macam....macam tak berselera...sampai tak tau nak makan ape...ish ish ish...


lunch tadi pun saya tak tau nak masak ape...last2 saya masak nasi goreng je....tiba2 pulak, rasa nak makan ikan bakar pulak...saya pun buatla ikan bakar...kelakar pulak makan ikan bakar dgn nasi goreng....bantai je la

ikan bakar, air asam dan tauhu goreng....huhuhu


nasib baik la irfan berselera makan hari ni...suka pulak dia makan ikan bakar..tanpa air asam la...siap bertambah nasi..kalau tak, nak habiskan nasi yg seciput pun punya la susah


mlm ni mr. irwan nak bawak saya makan kat luar...tapi saya tak tau nak makan ape...mula2 nak makan pizza, tapi macam tak best pulak...hmmmm...macam mana tu ek?nak makan pun susah ek...






"macam2 karenah mama pulak"









written by,

6 comments:

lieya_latif said...

SEDAPNYE!!!

lieya pun suke ikan bakar, lieya suke cencaru bakar takkpun keli bakar...mak oii!!! meleleh air liur bile teringat2 nie....

ooo irfan suke makan ikan bakar....senang le camtu wanie....

Mimi said...

ikan bakar bestt! cicah lak dgn air asam...fuh..mmg bertambah2 nasi..

nifalnin... said...

cian wanie, sampai dah x tau nak mkn ape.. kes kronik nih... tp, tang ikan bakar tu yg x thn nye tu.. hehehh... nak balik jasin lar.. leh mkn ikan bakar kat serkam.. huhuhu...

~~ciklinn~~ said...

sedapnyer..simple2 camni kan dik lagi byk tau mkn....

dik agaknya kita samalah... akak pun camtu..kdg iye2 nak mkn kat situ tapi bila dah dlm kete leh melencong tmpt lain... huhuhuhuhuhuhsbb tak tua nak mkn apa...

Hirda Ibrahim said...

betul wanie,
kengkadang sakit ati sgt.. perut lapar tapi x tau nk mkn apa... tgk semua x berselera...
kalu kuar nk tapau kat kedai lagi la, kengkadang dok termenung tgk menu... adoi la, adakah maknanya kita dh terlebih mkn b4 this. sampai dh muak?? hehhe

Cik Puan Mimi said...

kalau tahu goreng tu buat tahu sumbat pun sodap!