looking for unique and personalized gifts???

Monday, December 1, 2008

ahad pulak

ahad nye pulak, sebelum balik puchong kami pegi kenduri kawin member mr. irwan kat chemor...sampai sana dah nak dekat kol 2...mr. irwan mmg suka gi lewat...leh jumpa pengantin...kalau awal2, pengantin sure sibuk punye...

aku tak sedap badan hari tu...rasa lemah je badan ni..aku pun pujuk la mr. irwan ajak balik cepat...tak larat..dah la panas time tu...nak bergambar pun takde mood...mr. irwan dan member2 dia je la bergambar ngan pengantin


lepas bergambar, kami terus balik puchong...nak maghrib baru sampai rumah, sebab singgah pasar mlm dulu...mr. irwan pulak nak balik kg sri aman mlm tu nak tgk bola..tapi bila dah dapat baring, masing2 dah malas dan penat...tak jadi la balik kg sri aman...

6 comments:

SaDi said...

waahhh... sibuknyeee... tapi mesti happy... dapat spend time satu keluarga :D

eija28 said...

wanie mkn nasi minyak erk...eija minggu depan dgn hujung bulan nie ada 2 wedding...harus aku kena pegi...sbb dulu dorang nie semua hadir majlis aku...kg sri aman kg sape wanie?

wanie said...

eija,
kg sri aman kg hubby...5 minit je dari rumah wanie..hehehe

Hirda Ibrahim said...

re: best wanie! u shud take irfan there. bkt tinggi tu atas skit fr genting sempah je. pastu nk masuk rabbit park tu rm3 sorang. 2 yrs old kid free. enjoy sgt tgk budak2 ni bg rabbit mkn, rabbit tu so far x gigit le pulak.

PerantauSepi1306 said...

salam ziarah wanie... sweet nye pengantin tu... Btw, jgn lupa email your address to akak ye.. nak anto hadiah kuiz gittew ;D

Cik Puan Mimi said...

iyer la wanie, sekarang nikan cuti sekolah, musim orang kawin la sana sini, kalau tak control makan nasi minyak, harus naik badan..