looking for unique and personalized gifts???

Thursday, December 25, 2008

cuti panjang

ramai yg amik cuti panjang sampai tahun baru...ye la ..nak menghabiskan cuti2 yg tertinggal lagi...

yeah..mr. irwan pun cuti sampai tahun depan...sampai ahad depan.....cuti mr. irwan masih byk berbaki...ade yg dibawak tahun depan...nasib baik la dapat cuti...boleh la balik teluk intan...lama dah tak balik teluk intan...kali ni balik lama sikit...

boleh jalan2 kat jam condong...hiksss....tak pun makan rojak mastan ghani...kalau mee rebes aku mmg tak gemar sgt...bukan mee rebus mastan ghani je..semua mee rebus aku tak berapa berapa makan...sebab nye aku mmg tak berapa suka makan mee rebus....ahakssss

boleh kita jalan2 ke supermarket billion..tak pun the store...ataupun pegi ke bazar untuk cari baju pagoda....org kata murah..tapi aku rasa lebih kurang je ngan harga kat sini...

petang2 boleh pegi medan selera bumbung biru..makan gado2 dan popia..popia ni favourite mr. irwan...sambil2 makan, sambil surf internet..ade Wifi lagi tau kat situ...heheheh...

yg semestinye buat adalah melepak dari pagi sampai ke malam...depan tv sebab takde benda lain nak dibuat....hahahah....mr. irwan dah cakap awal2 nak bawak dvd player...bukan takde dvd player kat rumah ibu..tapi tak leh main Divx...yg kami punya boleh main divx...leh la layan dvd seharian....

tak sabar nak balik teluk intan ni...berbulan2 dah tak balik..selalunye parents aku yg dtg sini



written by,

3 comments:

JuJue said...

tak makan mee rebushhh...?? kacaangg rebushh makan dak?
tapi jujue pon tak brp makan mee mee ni...hanginnn daaa..

Mimi~Najeeb said...

selamat bercuti panjanggg...
mee rebus ni yg jenis kuah pedas saya suka..kalo jenis sup2 mmg kurengg aaa..

nifalnin... said...

aduhai.. best nye dpt blik teluk intan.. niza ni ntah bile lar nak gi teluk intan tu.. name jer balik kg, tp nak singgah teluk intan tu pun amat la jarang skali.. lame dah x menyoping kat billion.. dulu fajar kan...