looking for unique and personalized gifts???

Thursday, December 4, 2008

hari anniversary ku

kami tak celebrate anniversary pun..semalam seharian kami takde kat rumah...pagi lagi dah keluar pegi interview..habis nye dah tgh hari..

cerita interview ni..aku agak panas hati...rasa buang masa je pegi...diorg ni tak baca dan tgk betul2 sijil2 yg aku hantar sebelum...interview tu diorang buat untuk diploma...so aku mmg tak dipandang pun la semalam...sesi interview aku sekejap je la...5- 10 minit je kot...org lain semua lama2..lagi satu, 2 org perempuan je yg pegi interview termasuk aku...yg lagi sorang tu pun cam aku jugak..kejap je.so kesimpulannye lu pikir sendiri la...tapi aku fikir positif la..mungkin ade jawatan lain yg boleh diorang panggil aku lagi..huhuhu

lepas interview kami terus pegi kg baru medical center...melawat pakcik aku yg baru lepas operation...hernia...parents aku pun ade sama...dalam kol 4 baru la kami balik dari hospital tu..

dah petang kan...camner nak celebrate anniversary kan...on the way balik, mr. irwan ajak pegi midvalley..ok la..lama dah tak pegi midvalley...pusing2 midvalley dulu..mr. irwan nak cari beg kat tearproof...lepas tu dinner kat kenny rogers....tu je la celebration anniversary kami kali ni...hehehe..ok la tu kan

12 comments:

azie(mama auni& erin) said...

ok la wanie...bersyukurla itu pun mr.iwan celebrate jugak...hehehe apapun dia mmg tetap sayang kat ko...

azie(mama auni& erin) said...

ok la wanie...bersyukurla itu pun mr.iwan celebrate jugak...hehehe apapun dia mmg tetap sayang kat ko...

Fateen said...

takpelah wanie..think positive jerlah..hehee, ok jugaklah spesel x dok memerap kt umah..dpt mkn kenny rogers lg...

Fateen said...

takpelah wanie..think positive jerlah..hehee, ok jugaklah spesel x dok memerap kt umah..dpt mkn kenny rogers lg...

Sue@MamaMaryam said...

ok la tu wanie.. janji tanda ingatan...kan?

AyangAizul said...

sumer tu tak pnting kan... yg penting kita tau dia sayang kan kita n family....

Sham Ummi Echa said...

hepi 3rd anniversaray wanie n mr. irwan..

sabar yer..mgkin rezki wanie kt tmpt lain kot..

~~ciklinn~~ said...

oklah tu ada gak celebrate... taper nanti mlm2 celebrate lain lak..hehehhe

takper wanie... insyaallah esok adalah rezeki kau yerk...

eh skrg kau keje ke duk umah?

eija28 said...

happy anniversarry yg ke 3...moga kekal ke akhir hayat...skrang wanie keje mana?atau housewife??

Eisha said...

takpela kak mungkin ade rezeki kat tempat lain

Zanna_MamaBatrice said...

happy anniversary wanie...semoga kebahagiaan terus berkekalan ...amin

wanie...think positif ok

lieya_latif said...

xpe wanie...sampai rezeki wanie nanti ...insyaallah ada....

okey la tu....gi makan2 kat KR....yg penting hepi...tul tak...hepi anivesari sekali lagi!!!