looking for unique and personalized gifts???

Friday, December 26, 2008

balik kg

Balik kg..oooo..balik kg....

yeay..kami nak balik teluk intan ni...mungkin lama kami di sana....tak tentu balik sini bila...ye la mr. irwan kan cuti panjang..agak2 dah tak tau nak buat ape kat teluk intan nanti barula balik sini....hehehehe...

nak bercuti2 time ni mesti mahal dan ramai org...habiskan cuti di teluk intan je la...

memandangkan mungkin kami lama di teluk intan...dan kat sana takde streamyx...so agak susah la aku nak update blog...so tak banyak la entry nanti...kalau ade update pun semua nye auto publish ye...

kepada yg bercuti tu, selamat bercuti...yg bekerja, keje elok2 ye...

written by,

2 comments:

atty's said...

wanie selamat balik kampung ye..takecare..

Siti Rohana said...

wah best nye baik kampung...bila lah haris n aisyah nak balik ni...
dah lama tak tengok irfan..mama haris dah lama tak main fotopages...sekarang berbloging pulak...haris dah dapat adik...mama haris tengah dlm pantang lah ni...
dah besar dah irfan kan...sgt cute..geram tengok...
take care!..kiss2 from auntie ct ye!