looking for unique and personalized gifts???

Friday, December 19, 2008

Our lunch

semalam aku masak ni untuk lunch...

sotong goreng tepung

nyum nyum..ratah je sotong tu pun sedap

peria goreng cili api..ni aku punya..takkan irfan makan peria ni...pahit...aku letak cili api byk2..biar pedas...


yg ni baru sayur irfan..bayam merah masak air...


hari ni lunch nak makan ape ye?



written by,

14 comments:

atty's said...

wanie sedapnya peria goreng ciliapi tu.

yong said...

cedap2nya menu wanie!!!!

lapor lah...tapi tak sempat ni gi lunch pun ni...keje nimbun!!!

huhuhuhuhu

azie(mama auni& erin) said...

aku suker sotong goreng tepung tue.tp aku suke mkn kepala jer...hehehe

~~ciklinn~~ said...

ermmmm dgn gambar2 yg cantik ni wanie meleleh ayaq liuq aku nengok sotong itu......

bg resepi wanie... tgok mcm rangup lak sotong tu....

itu peria feveret aku tau...kalu leh tiap hari nak mkn peria tumis telur...

eija28 said...

wah...sedap tgk sotong goreng tu....

mama mya said...

wah sedapnye lapor nie hehehe

psstt wanie awak kena tag

oliole said...

bagaimana nak goreng sotong tepung ni ya?
saya try, tepung tak lekat dengan sotong...
huhuhu
boleh kasi resepi?

JuJue said...

lama tak makan sotong goreng tepung.. nakkk gakkk

Sham Ummi Echa said...

leleh air liur aku nengok pic sotong tu..

mamafaiz said...

yummmmmmyyyyy

Mimi~Najeeb said...

hari tu baru je borak dgn my sis#2 pasal sotong goreng tepung, bukak blog wanie tgk ada gambar..huhu...teringinnya nk buat.

lieya_latif said...

sedapnye wanie...lieya suke sotong goreng tepung tu....menarik.....peria tu tak suke sebab lieya tak makan peria....pahit....

bagus le irfan die nak makan sayur bayam....good boy!!!!

Yatie said...

nampak sedap sotong goreng tepung tuh .. erkkss, peria tak suka nak makan .. tak bleh masuk tekak plak .. huhuhu ...

Zanna_MamaBatrice said...

mintak sikikt sotong goreng tepung tu....cicah sos sedap tu wanie...

peria zana tak boleh masuk ler wanie...keh keh keh...aku semmgnya x suke makan sayur...malu seh auntie ngan irfan......irfan pun makan sayur....