looking for unique and personalized gifts???

Sunday, December 21, 2008

berbasikal di mlm hari

jumaat lepas, lepas balik keje mr. irwan cakap nak pegi berbasikal kat putrajaya...ngan geng2 ROP la...sekarang ni mr. irwan dah ade geng berbasikal kat rumah ni...jiran satu floor kami pun minat berbasikal jugak...ade la geng gerak dari rumah, selain adik mr. irwan..

mr. irwan sekarang dah kemaruk berbasikal...dia tgh melengkapkan alat2 berbasikal nye..camel beg ni pun baru beli 2-3 minggu lepas


tgh bersiap2 nak turun..kol 8.30 mlm baru nak bertolak dari rumah..jumpa ngan geng2 rop lain kat kedai mamak


posing sikit


nak pegi dah..nasib baik irfan tak mengamuk nak ikut


sepatutnye kol 9 mlm dah start berbasikal kat putrajaya..tapi hujan pulak...mr. irwan cakap nak dekat kol 11 baru start kayuh...so semestinye la mr. irwan balik lambat mlm tu..nak dekat 2 pagi baru sampai rumah...dah pening2 kepala aku tahan mengantuk nak tunggu mr. irwan balik...aku mmg takkan tido selagi mr. irwan belum balik...



written by,

10 comments:

arine said...

Wah, aktif sungguh hubby wanie bersukan yek. Papa Aqim lama dh tak bersukan.

Puan Iza said...

ooo aktiviti berbasikal lak yea....bagus gak nie...ni kira senaman gak nie...

en_me said...

ammvoiii, mountain bike tewwww..

Mama Mya said...

wah bestnye naik beskal..kita x dok beskal nak naik leh pinjam hehehe

Anonymous said...

wanie,
nak tanye la..besday bash anak kawan wanie yg namanye Mija & Mia tuh wat kat ner ek?hehehe..

Anonymous said...

Sorry, lup anak bgtau..it's me..Nany

Mama Mya said...

re = seram gak citer tue hehehe bagi saya lah coz saya nie penakut hahaha

Mimi~Najeeb said...

bagus la Mr Irwan beriadah camni..bagus utk health..
Baba Najeeb palnig suka main bolasepak/futsal tapi sejak cedera kat lutut tu da kurang sket--atas nasihat doktor gak..
Nanti Irfan da besar sure suka berbasikal gak nih

wanie said...

nany,
birthday bash mia & mija tu kat cafe dapurmas, presint 9 putrajaya

Zanna_MamaBatrice said...

bagus ler hubby ko nie wanie
berbasikal.......baik utk kesihatan...dari dia melepak kat kedai kopi wanie, baik dia join xtvt camnie.....

hubby zana plak kemaruk ngan selam scuba...i tensen lorrr...yelah, bebarang selam scuba bukan nyer murah, mahai plak tu....pastu bukan tiap2 bulan leh guna.....bulan 6 nie dia nak gi sipadan plak...meninggalkan daku ...hu hu hu