looking for unique and personalized gifts???

Friday, December 5, 2008

Selamat Hari Raya Aidiladha

kami sekeluarga nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat islam..

mesti ramai yg dah start cuti dan balik kg hari ni..so berhati2 di jalan raya ye...kami beraya di puchong je kali ni...bersama in laws...kami balik kg sri aman je la nanti...terlepas la tgk lembu kena sembelih...sebab kat teluk intan tiap2 tahun family aku akan buat korban...kongsi adik beradik ibu aku...takpela...kena gilir2 la kan...hehehe

11 comments:

Ibu Alissa said...

salam aidiladha

Puan Iza said...

Selamat Hari Raya Aidiladha juga.....
kitaorg pun raya sini gak...x blk kg. huhuhu

Sham Ummi Echa said...

slamat hari raya aidiladha.. daku cuti lama gak..ari jum baru keje..tp x g mana pon..kat sini jer..umah mertua pon dkt jer..

azie(mama auni& erin) said...

selamat hari raya untuk wanie sekeluarga gak

cendawanintim said...

salam aidiladha dari kami sefamili.

Mimi~N said...

Selamat Hari Raya Aidiladha to Wanie & family..
kita pun raya sini je..

oliole said...

selamat hari raya haji to wanie sekeluarga

atty's said...

selamat hariraya aji.tuk wanie & family

farah amoi said...

salam aidiL aDha buat wanie & family

Jue ~ mama DnD said...

selamat hari raya to wanie, mr.irwan & irfan... x kira kat mana berada raya tetap disambut okay... bandar ker desa ker...
akak blk kg ptg ni..melaka & senin ptg segamat...

mrs hafiz said...

IL maria raya ngan kitorg this year..
so xdelah blk rumah derang..

parents maria pun buat korban evry year.. :) utk 1 family..

insya Allah ada rezki kita leh buat nanti utk family kita pulak kan..