looking for unique and personalized gifts???

Monday, December 29, 2008

update

aku masih lagi bercuti2..tak dok diam kat teluk intan pun...baru 2 malam je di teluk intan...ikut parents aku berjalan2 la...

sekarang ni kat taiping..tgh online kat chalet ni...nasib baik ade wifi...kat taiping ni hujan je dari tgh hari tadi..sampai ke malam...tak leh nak jalan2 sgt...

esok cadang nak naik bukit larut..kalau tak hujan la....

lepas ni nak ke mana pulak ye....heheheh

kami tak sure bila nak balik puchong lagi...bila dah balik puchong baru aku dapat jenguk2 blog kawan2 semua ye

written by,

3 comments:

eija28 said...

wah wanie dok kat chalet erk...mesti best....lamanyer eija x dok kat chalet...asyik dok hotel jerk!!!

Mimi~Najeeb said...

seronoknyer jejalan sampai ke Taiping..
Seingat saya..everytime ke Taiping mesti hujan je...mmg sana selalu hujan kot??

Azie said...

syok tau wanie naik bukit larut sejuk jer