looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, December 17, 2008

breakfast..

ahad pagi kami breakfast buffet kat cafe challet..disebabkan cuma breakfast yg diberi cuma 4 org sahaja, aku, mr. irwan, pak ngah irfan dan acu irfan je la yg breakfast kat situ..parents dan adik aku yg no 3 breakfast kat luar...

acu dan irfan tgh tunggu mr. irwan dan pak ngah bersiap


walaupun cafe ngan challet kami tu amatla dekat, nak naik keta jugak pegi sana..bukan main malas lagi kami nak berjalan pagi2 tu...kehkehkeh


bergambar dulu ngan beca hiasan ni..


makanan kat situ jugak agak mengecewakan..kami pegi kol 8 pagi, tapi kebanyakan tray makanan dah kosong...diorang lambat refill...rasa nye pun tak berapa sedap...tapi kami makan je la...

ni pinggan aku..nasi lemak...rendang ayam dia sedap pulak


mr. irwan tgh makan coco crunch dgn susu...

kenapa mr. irwan buat muka camtu..susu tu tak sedap...hahaha

scramble egg ni la yg paling tak leh nak telan...ape ntah rase nye...adik aku kata mungkin dia letak susu tepung..rasa nye muak


bila balik chalet, parents aku ade belikan roti canai untuk adik aku yg demam...adik aku yg no 2 siap cakap, baik makan kat luar lagi sedap...kuang kuang kuang...dia mmg cerewet sikit bab2 makan ni..

asyik complain je kan...hmmm...kalau di tanya sama ade aku akan duduk kat chalet tu lagi, jawapannye ialah ntah la...kalau ade pilihan lain, mungkin tidak...

pasal kes chalet yg tak bersih tu, bukan aku tak nak complain awal2 suh bersihkan (kalau minta tukar bilik mmg tak dapat la sebab full house)...tapi kami sampai dah kol 3 lebih...nak solat semua...dalam chalet pulak takde telefon...lepas siap2 terus keluar balik...balik chalet pulak dah mlm, dah penat..tu yg esok nye baru complain tu...

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

hahhahahha lagilah kau hangin yerk wanie... dah lah hotel buat hal... makanna pun taksedap... huhhuhuhuh

Mya said...

alah tomeeiinyer duduk atas beca tu.. :D
sy bloghop. salam kenalan..

Zanna_MamaBatrice said...

bertambah2 ler ketidakpuasan hati di situ kan wanie..
dah ler bilik kotor...makanan pulak hampeh...

betul tu...better b/fast kat luar jer....kuar duit sikit...tp berbaloi..he he he...

arine said...

adoi ai..depa ni service tak baguih la wanie..

Mama Mya said...

harus kena komplen bior dia org tingkatkan lagi service dorang

re = asben rajin tapi mini yg malas hahaha

azie(mama auni& erin) said...

makanan pun xsedap..harus di komplain...

mamahanees said...

Bestnya irfan jalan2 gi Melaka :-)

mamahanees said...

Bestnya irfan jalan2 gi Melaka :-)