looking for unique and personalized gifts???

Monday, December 8, 2008

Raya Aidiladha

raya haji kali ni kami beraya kat puchong je..ngan in laws...lepas solat raya baru mr. irwan jemput aku dan irfan kat rumah pegi kg sri aman..ingat nak pegi pagi2, tapi kesian kat irfan yg masih tido

sampai2 terus makan dulu ye..hehehe..ade lontong, rendang ayam kampung (FIL ade bela ayam kg), kuah kacang...

takde cerita pun raya haji kali ni...tak ke mana2...duduk rumah, tgk tv...hiksss..layan gambar je la dulu..

aku suka gambar ni...tapi mcm blur sikit la gambar ni...sah2 la aku yg shoot gambar2 ni..mmg tak cantik sgt kalau aku yg shoot


us...tgk tu mr. irwan..seluar banjir..tak perasan pulak masa shoot gambar ni


irfan dgn pak su


kiss kiss


irfan tak nak kiss abah..ahakss




kami pun nak bergambar berdua jugak..pasangan romantik gitu...ahakss...sila lari ke toilet untuk muntah ye


kami tak ke mana2 pun...tgh hari kami pun balik la rumah dan zzzz.....

kami takde baju raya haji pun..pakai je baju raya2 yg lepas..hehehe

9 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

wah wanie...sedondon lagi pg raya...
irfan siap bersongkok lagi...
kami pun x kemana wanie....duduk umah and lawat pakcik kat spital...
x best coz' raya2 ujan dari mlm sampai ke petang.....sejukkkkkkkk

salam aidiladha buat wanie & family...

Mimi~N said...

irfan siap bersongkok lagi..tapi dia ok la nak pakai songkok. Najeeb mmg anti-topi/songkok/kopiah dan yg sewaktu dengannya..

farah amoi said...

alahai...comel irfan ngan baju raya siap bersongkok!
siap pakai jam spongeBob lagik tu
huhuuuu

Puan Iza said...

Wah! irfan siap baju melayu & songkok lagi....
Kita orang pun tak kemana gak...tghari baru kuar pi umah sepupu papa haikal...pastu pi umah pengasuh lama haikal..tu jer....

farah amoi said...

aikkk
bukan kak farah dah kasi ke link baru?
x yah guna pswd
just masuk...kasi salam je


f-ara-h.blogspot.com

~aza...as / ummie afiq~ said...

samalah kita wanie...raya kali ni lebih banyak dok rumah tido & tengok tv jeerrr ;)

waaaahhhh irfan siap berbaju melayu & bersongkok lagiiii...henseeemmm anak teruna sorang ni :D

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

selamat hari raya aidiladha

Eisha said...

cute gilerr irfan ngn songkok hehehe

PerantauSepi1306 said...

kelasssss hidangan rayanya... :D