looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, December 2, 2008

interview

esok aku ade interview kat kota damansara...tgh kecut2 perut jugak la ni..tak tau nak prepare ape...harap2 takde la gugup masa interview nanti

doakan aku berjaya dalam interview ni ye..lama dah aku jadi house engineer ni...

13 comments:

PerantauSepi1306 said...

Gud Luck Wanie.. semoga dapat menjawab dengan baik mana tau ada rezeki dapat kije tempat baru ye :D

Sue@MamaMaryam said...

insya-Allah semuanya akan ok.. gud luck wanie!!!

Yan said...

all the best.. bersamasama lah kita mencari cheese yang baru :)

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

Insyaallah ..ader lah rezeki irfan tu..good luck wanie..

Sham Ummi Echa said...

good luck wanie..insyaallah kalo da rezki msti dapat..

SaDi said...

Good Luck my dear... all the best!!!!!!

madam CT said...

wish u d best..go girl gooo...

~~ciklinn~~ said...

gud luck wanie... aku doakan kau berjaya key

lieya_latif said...

good luck!!! ko pasti boleh!!!!

Eisha said...

good luck kak wanie chayok!!!

Fateen said...

All the best ok... and gud luck too!!!

faraulah said...

good luck wanie...akak ada gak interview 9/12 ni...insyaallah kalo ada rezeki...huhu..xsabor nah chowwww nih..

atty's said...

gud luck wanie.