looking for unique and personalized gifts???

Monday, December 15, 2008

jom ke melaka

kami pergi melaka 2 kereta...satu family aku pegi..8 orang termasuk irfan..sampai melaka dalam kol 3.30 ptg...terus check in dulu...kami menginap kat ayer keroh country resort..nama asal sri warisan resort..kat sebelah taman mini malaysia...chalet 2 blik

sebenarnye tak plan pun pegi melaka..tapi adik aku beriya2 sgt nak pegi melaka...try la call hotel kat melaka hari jumaat lepas...semua full ok...sri warisan ni je kebetulan ade kosong..tinggal satu je...

sampai2 mr. irwan tido kejap...penat drive tu


irfan ngan pak ngah kat balkoni


ape la yg di tgk tu...suka sgt main kat kayu ni sampai atas bibir dia bercalar sikit..kena selumbar kat kayu tu kot


irfan kenal buli ngan abah nye


adik aku yg no 3 ni la yg beriya ajak pegi melaka..sekali dia demam pulak..terbaring je


irfan ni macam biasa la pantang nampak tangga..turun naik tangga la keje dia


ok jom siap..nak pegi makan ikan bakar pulak


aku tak berapa puas hati ngan resort ni...sebab nye nanti aku cerita kemudian ye....

7 comments:

Mama Mya said...

wah syiok jenjalan melaka.. gambo cun giler leh ajor kita cara2 amik gambo hehehe...

wanie saya guna serverfreak.. kat web saya, kat bawah ada iklan klik kat sana..

Sham Ummi Echa said...

ooo ... g jalan2 kt melaka yer.. besnya.. mst byk amik pic cun2.. da lama giler daku x g melaka..

mamaaina said...

wa...cuti2 yer..
sy pun plan nak pi Melaka....tgh survey2 hotel nie...best ker this resort....

Cik Puan Mimi said...

mimi pun nyaris2 nak gi melaka.. tapi tak jadi sebab takut hotel semua dah fully booked... heheeh

seronok la irfan berjalan2.. ialah asyik duduk rumah jer kan.. kali ni ambil peluang la dia makan angin puas2

sayangibu said...

wanie..ari tu pon kite p resort ni. mmg kureng sket.. nak2 poolnye...hehehhee

sayangibu said...

wanie..ari tu pon kite p resort ni. mmg kureng sket.. nak2 poolnye...hehehhee

mrs hafiz said...

nnt gitau apa yg tak bestnye ye.. nak tau gak..
kalau x best, malas la nak pi kan..