looking for unique and personalized gifts???

Thursday, December 18, 2008

huwaaaa..abah tinggal...

seperti biasa kalau irfan dapat swim mmg susah nak ajak dia balik...siap kena paksa2 lagi...

sebelum balik chalet, bergambar ngan atok dan opah dulu


balik chalet naik kereta pulak...mr. irwan kena jalan kaki..sebab dia basah...

irfan dah nak nangis tgk abah nye kena tinggal


irfan dah makin sedih ni..abah siap babai lagi


abah kejar kereta...masa ni irfan dah menangis...teresak2 lagi..abah dia kena tinggal


aksi abah mengejar kereta


abah yg jalan kaki tapi sampai chalet dulu dari kami yg naik kereta


bila nampak abah, terus nak abah dukung..sedih dia abah kena tinggal


kiss kiss abah..sayang abah


kiss nose abah pulak




written by,

5 comments:

yong said...

wah..irfan nak gi swim swim ye...

yong said...

eh eh..silap komen entry lah...konpius den ha..hehehehe

yantz-yeem said...

gaya irfan sejibik cam aqil la wani...tapi aqil takut nak mandi kat pool...x yah le nak suh naik..mmg dia xmo mandi langsung!!!

wani lum reply join ke x b'dy aqil nnti...

Zanna_MamaBatrice said...

ala......sweet nyer irfan ngan abah dia...
irfan nie mmg anak abah yerk wanie...
nengok arr tu......bukan abah tinggal dia, dia tinggal abah dia yg sedih....kalu batrice, kita lambai siap dia lambai kita balik....

suke nengok muke irfan sedih tu wanie...comel yg amat...abah dia pun pandai plak nak mendengki tu buat ala2 kejar keta.....hik hikhik..sure wanie dok gelak kat dlm keta nengok aksi tu kan..

Azie said...

anak abah yer.....