looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, December 24, 2008

gelagat si irfan



anak bujang ku ini tak boleh ditegur atau di marah...tegur sikit je dah mencebik, berguling kat lantai...kena cakap kita tak marah baru la dia ok....

kadang2 aku kesian kat irfan, asyik terperap kat rumah je...bila dapat keluar, bukan main seronok dia...siap terlompat2 nak pegi ke lif....si irfan ni ikut perangai aku la kot..tak leh dok rumah je...asyik nak jalan....hehehe...kalau seharian dok rumah je, irfan akan meragam....ade je yg tak kena...

kebelakangan ni, irfan suka tgk gambar baby..siap kiss kiss lagi ok...ape tanda nye tu?....dah ready nak jadi abg ke?...bila di tanya irfan nak adik tak?...dia sengih2 malu...dia tau ke adik tu ape?...hmmmn...mr. irwan pun dah bagi green light nak tambah lagi sorang...dia kesian kat irfan takde kawan kat rumah....

boleh nampak beza, kalau ade org dtg rumah, balik kg sri aman ke, parents aku dtg sini ke, irfan seronok sgt....tak meragam...seronok main...bila semua dah balik, terus dia jadi monyok je...tak ceria sgt...bosan takde kawan main kot....kalau siang main berdua ngan mama je...mlm baru abah ade....



written by,

7 comments:

Sue@MamaMaryam said...

sian irfan.. sama la mcm maryam..klu org dtg umah atau km blk kg bukan main sonok dia.. x meragam apa pun.. semua senang.. dia ada kawan.. klu kt umah.. serba x kena.. minta2 ada la rezeki km pasni.. lama dah tggu nak tambah 1 sowang..

eija28 said...

irfan sama mcm iman...x boleh tegur sket...nak merajuk dan mecebik...lapor tgk menu diet wanie kat bawah tu....

brightnur said...

ape lagi kak wani... dah tibe lah masanye irfan ade adik....=p =p =p

ILA said...

Tujuan utama ila nak preggy lg adalah sbb nak bg AFIQ kawan la...tp diakhir2 kandungan ni rs sedey lak tgk AFIQ...huhu camne tu?...hehhe

lieya_latif said...

manje irfan nie....tapi biase laa budak2...lagi plak die sorang....kalo lieya plak biasenye si mija yg tak boleh ditegur....kalo mia okey jek...dah name pun kak long kan he hehe hehehe

Puan Gee said...

wah...hubby n son dah mcm bg greenlight tue, blh la tambah lg sorang... buat peneman mama dan irfan.

Gee dl pun sblm preggie yg 2nd ni, tetiba jer teringin nak baby, terutama bila tgk baju2 anis zmn kecik tue...tup2 ter'mengandung' plak

re : thanks wanie... sekejap ajer dah seminggu berpantang ni

Zanna_MamaBatrice said...

sama arr peel ngan batrice wanie..
pantang kita tinggi suara sikit @ tegur dia....mule lah buat drama airmata dia tu....kekdg geram gark....dah terlalu manja ngan nenek dia....hu hu hu

ok ler tu wanie....mr irwan pun dah bg green lite tu.....lagipun wanie duduk rumah kan....ok ler kalu tambah sorang lagi...irwan pun cam dah faham2 jer....

batrice pun kalu cousin dia balik, kemain happy lagi...sikit2 yaya skit2 yaya....bila sumer dah balik, dia dok berkepit jer ngan nenek dia....dia boring...bila boring, tu yg buat asyik nak berkepit sampai x leh nak buat kerja tu