looking for unique and personalized gifts???

Monday, December 15, 2008

aktiviti di hujung minggu

parents aku dtg sini sejak khamis lagi..tujuan utama nak pegi wedding cousin aku kat bandar mahkota cheras...hari jumaat, pagi2 lagi dah keluar rumah..aku ikut parents aku je sebab mr. irwan kan keje....keluar pagi2 tu sebab ibu nak singgah jalan tar dulu...nak shopping2 sikit...ibu aku kalau dtg kl mmg tak sah kalau tak menyinggah jalan tar.

lepas shopping2, kami ke ampang rumah opah aku..siap2 terus ke bandar mahkota cheras..cousin aku nikah jumat tu lepas asar...lepas selesai majlis nikah kami pun balik

sabtu pulak pegi bandar mahkota cheras lagi..untuk kenduri nye pulak...kali ni pegi satu family ngan adik2 aku sekali...

gambar2 ni adik aku yg snap..dia dah berkenan pulak ngan slr ni





cara minum air yg terkini..celup tgn dlm air, pastu masuk tgn dlm mulut..


irfan ni suka sgt membuli acu nye...letih acu nak melayan


budak yg tak reti dok diam


dah dapat main h/p ni baru la nak dok diam...abis la h/p opah nye dikerjakan


lepas makan2, lepak2 kejap, dalam kol 1 lebih camtu, kami pun balik...awal ye...sebabnye ade plan lain lepas tu...kami sekeluarga nak ke melaka....hehehhe..nanti aku cerita percutian kami ke melaka pulak

1 comments:

Mama Mya said...

ramai org kawin bln 12 yer.. cantiknye laa gambo2 kat sini

jemput datang umah baru saya http://www.quefamili.com