looking for unique and personalized gifts???

Friday, December 26, 2008

award


dapat award ni dari mama cik mya

award ni ade syarat2 nye la..

1. Write about 10 Things that Brighten Your Day

a. bangun pagi tgh suami dan anak tersayang kat sebelah
b. tetiba hubby kata jom shopping..hahahah
c. dapat bercuti2 ke luar negara
d. kalau dapat berita aku dapat keje..lama dah jadi house engineer ni
e. kalau la dapat house make over macam casa impian tu
f. surprise present dari mr. irwan
g. melepak2 satu family ngan mr. irwan dan irfan...sedih kalau weekday mr. irwan kena keje
h. bangun pagi dapat kiss kiss dan peluk dari irfan..sejuk hati..
i. tgk movie sepanjang hari
j. berdating2 berdua ngan mr. irwan...berngan je ni..takkan nak berdating tinggal irfan pulak

2. Put the award logo on your blog

dah letak atas nun

3. Add the link of the person who gave this award

dapat anugerah ni dari mama cik mya ye

4. Nominate at least 5 person

a. lieya
b. cik puan mimi
c. sue mama maryam
d. ciklinn
e. sham ummi echa

5. 5. Leave message to the nominees


written by,

1 comments:

Mama Mya said...

hehehe time kasih sudi siapkan kerja umah hehehe..

oo jadi house engineer sekarang nie yer.. saya baru nak belajor hehehe