looking for unique and personalized gifts???

Thursday, December 4, 2008

makan2 di kenny rogers

aksi mr. irwan sementara tunggu makanan sampai..


mine..nasi tu irfan yg makan


mr. irwan punya


jom kita tgk 2 beranak ni makan




kualiti gambar kurang memuaskan..maklum la snap guna camera h/p aku yang "canggih"

16 comments:

Mimi~Najeeb said...

berselera nyer Irfan makan..yummmm

Hirda Ibrahim said...

ni KR mana wanie? IOI ke?
KR pun makin mahal kan? still ingat dulu set dia below rm10 je. now dh lebih rm15.

dapnya irfan mamammm...

Jue ~ mama DnD said...

akak pun suka mkn kat KR nie..plg suka p kat mines sbb leh duk tepi tasik tu...tp x larat nak jaga dalila lah..takut dia tertonggeng kat tasik tu plak...side dishes tu akak plg suka macaroni cheese dia...

Jue ~ mama DnD said...

akak pun suka mkn kat KR nie..plg suka p kat mines sbb leh duk tepi tasik tu...tp x larat nak jaga dalila lah..takut dia tertonggeng kat tasik tu plak...side dishes tu akak plg suka macaroni cheese dia...

Jue ~ mama DnD said...

soory wani ter click 2 kali plak...

mrs hafiz said...

bestnye dpt mamam kr, kr mana ni? ptg smlm maria makan kat nando's :)

terliur plak tgk korang makan kat kr ni

mrs hafiz said...

ohh MV ye? ..

azie(mama auni& erin) said...

amboi anak beranak makan beselera sungguh...

Sue@MamaMaryam said...

hehe xpe "canggih" pun asal nampak pic tu .. sama la kite... asal ado.. keh keh..sedapnya

~aza...as / ummie afiq~ said...

dah lama tak makan ayam kenny rogers nii...sedapnyeerr tgk anak beranak tu makan :D

JuJue said...

sodap nyer yg ada macaroni tuh....

lieya_latif said...

lieya selalu amik set yg cam hubby wanie amik tu....ermmmm dapnyer...lame gak tak makan KR ni....

~~ciklinn~~ said...

amboi mr.irwan dah tak pandang camera dah... hehheheehhe

anese said...

Eh same la kiter pun baru lepas mkn kat sini..mmg rega KR skang cekik darah..but what to do..malas masak maa!!!
Bila mr irwan nak update my sil punya wedding yerr..tak sabar nak tgk gambar dr tgn pro nih!!

EmahTimah said...

Hai

farah amoi said...

ishhhh
s0dap nye
api anniversary yea
ade gak celebration...better than never kan..


ishh..sian nye akak tgk entry yg irfan nangis nak ikut ayahnye tu