looking for unique and personalized gifts???

Thursday, October 9, 2008

besar pulak basikal ni

abah berbasikal, dia pun sibuk nak berbasikal jugak...tak padan dgn kecik..ade hati nak naik basikal besar..

nak duduk kat seat pun tak boleh...kehkehkeh


salah mama dia ni jugak...tak dibelikan basikal lagi untuk dia...ish ish ish...nanti mama belikan basikal untuk irfan ye....

6 comments:

atty's said...

beli ler satu basikal utk irfan..cian irfan...

yantz-yeem said...

he he kelakor je nengok gambo nie...irfan nnti suh mama belikan beskal yea...xmo la naik beskal tu..kang jatuh lagi...dah lebam sana sini...
wani duk puchong kan? meh ar dtg beraya umh...kita pon duk puchong gaks...

lieya_latif said...

wanie, dah gaye merempit atas basikal plak dah....he he he he ini macam harus le irfan tuntut basikal keh keh keh

SaDi said...

laaaa haaaaiiii.... takpe... dah besar nanti... confirm dia boleh main besekel tuuuu.... :)

Sue@MamaMaryam said...

hihihi lawak la irfan ni..cam real je dia nih.. beli la satu beskal kt dia wanie..leh geng ngan abah dia..

Mimi~Najeeb said...

kih..kih..kelakar ok..gambo irfan naik beskal tu..hihi. Nnt kalo Wanie da beli beskal tuk Irfan tepek pix ok..sbb sekrg ni dok cari beskal utk najeeb tp x tau nak beli yg camna.