looking for unique and personalized gifts???

Thursday, October 9, 2008

time2 ni la dia nak rosak

ape yang tiada dalam gambar ni?...kipas...


balik je dari teluk intan jumaat lepas, on kipas...tak boleh...puas la tekan2 remote kipas tu...tak boleh jugak..try guna remote kipas bilik pulak..tak boleh jugak...sah la kipas ni dah rosak...geram betul la

isnin hari tu mr. irwan punya semangat cabut kipas tu...dengan takde tangga nye...guna kerusi lepas tu letak stool ikea lagi atas kerusi tu...bahaya betul...aku la tukang pegang kerusi tu...dengan keazaman akhirnye berjaya jugak cabut kipas tu..

bawak la pegi kedai tempat kami beli kipas tu...masih ade warranty...tak sampai setahun dah rosak...sekali org kedai tu cakap buat susah2 cabut...call je company tu, nanti dia dtg rumah check...lagi cepat...tension je mr. irwan dengar...ye la..bukan senang nak cabut kipas tu tanpa tangga...nanti nak pasang balik pulak...kehkehkeh...macam2...

so skarang ni ruang tamu pakai kipas ni je la...sementara tunggu kipas syiling tu dibaiki..


nasib baikla angin kuat kat ruang tamu...bukak tingkap je...macam dok kat tepi pantai..

2 comments:

atty's said...

LOR..SUSAH JE..EKEKEK..TKPE..KIRA SENAMAN TUH

Cik Puan Mimi said...

macam2 hal ler.. time2 raya plak buat hal.. tak pe la menguji kesabaran tu..