looking for unique and personalized gifts???

Saturday, October 25, 2008

plan jgn tak plan

plan untuk weekend ni

1. mula2 ingat nak balik teluk intan...lepas ni mr. irwan dah sibuk..tiap minggu ade shoot...cancel sebab nak pegi wedding member ofis mr. irwan dan birthday party
2. pegi warehousale macy..ingat nak cari storage box..tapi tadi pegi macy kat ioi, dia cakap takde sale storage box tu..kena tunggu mega sale nanti...so cancel la
3. wedding member mr. irwan...sabtu...dah beli hadiah...so mmg pegi la
4. birthday party...ade 2 jemputan birthday party hari ahad...nak pegi dua2 sekali
5. mr. irwan cakap nak ajak member dia dtg rumah hari isnin...ok kena masak2 sikit la

untuk yg no 4 tu aku mmg nak pegi..lama tak jumpa kawan2 fp ni....tapi...last2 tak dapat pegi pulak...mr. irwan ade job shooting gambar wedding pulak last2 minit...aiyooo...cancel la nampak nye...huhuhu...so ahad aku dok rumah je la berdua ngan irfan...

byk plan yg tak menjadi nampak nye....nak ajak parents aku dtg sini la...takde la bosan sgt...hehehe

2 comments:

mrs hafiz said...

byknye plan dia.. tu la, boring tul kalau dah plan skali x jd kan..
takpe, leh buat benda lain plak kan..

Anis said...

Hi darling!pls feel free 2visit us for AUTH COACH n LV bags at amazing price.also available original branded perfumes,cheaper than retail price.tq dear:)