looking for unique and personalized gifts???

Friday, October 17, 2008

birthday boy's dinner

mula2 kami cadang nak pegi makan kat pizza hut...dah tanya hirda pasal free dessert tu...tapi last minit lak mr. irwan kata nak main futsal mlm ni...

mr. irwan ajak jugak pegi pizza hut tu...tapi aku yg malas...nanti makan pun nak kena cepat2..tak feel la kan...so aku masak je la hari ni

spegheti cheese and herbs


black pepper fries


birthday boy tgh makan


kami tak celebrate sgt birthday irfan hari ni...aku cuma belikan muffin dan kami nyanyikan happy birthday untuk irfan..simple je...ingat nak beli kek...tapi nak tunggu parents aku dtg sini esok...lagi la meriah potong kalau ramai2 kan...

4 comments:

Hirda Ibrahim said...

oo x jd ek wanie pi PH.

spagetti tu nampak sedap la wanie.
nk recipe boleh x? :)

wanie said...

hirda,
wanie guna sos spegheti segera je...hhehehe

momi_d's a.k.a leen said...

wanie... sedap la spageti tuh...
epi besdey to irfan.. eh irfan nyer besdey 17 okt ek? samala ngan Daniel.. tp Daniel 3 tahun...

Mama Raziq said...

Happy 2nd Birthday Irfan... be agood boy ya!!!!