looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, October 8, 2008

what's for dinner?

aku ingat hari ni masak lain sikit untuk dinner..siap cari resepi lagi kat internet...hehehe...maklumla, bukan pandai sgt masak-memasak ni...

tgh hari tadi aku pun pegi la kedai...macam biasa la jalan kaki berdua ngan irfan...hari pun macam nak hujan..kami pun jalan la laju2..hujan kang susah pulak nak balik...sampai kedai terus la cari bahan2 nye...sekali takde pulak...kecewa betul...dah la penat jalan kaki...

untuk dinner hari ni aku cuma masak ni je la...

kuey teow sup


weekend ni nak ajak mr. irwan cari bahan2 tadi la...

6 comments:

Hirda Ibrahim said...

sedapnya tgk wanie.
kueyteow sup part sedap dia telur tu aaa... nak2 pulak telur kuning dia masak sikit2 je..perghhhh.... meleleh air liuq nihh...

SaDi said...

sadi tak makan lagi niiii... laaaaappppaaaarrrrnnnnyyyeeeee...

atty's said...

HUHUUH..NYAMMIE..NYA

Cik Puan Mimi said...

ni kalau farhan tengok, sure suka ni.. dia suka makan benda2 berkuah sup ni.. nyum nyum

brightnur said...

kak wani, husband akk tak kisah ek tak makan nasik.. husband sy ni, mesti nak carik nasik.. klu tak jumpe nasik mau naik hangin die..hahaha..

wanie said...

aimi,
kitorang nak diet la...kena kurangkan makan nasik..konon nye la...hehehe