looking for unique and personalized gifts???

Sunday, October 26, 2008

happy birthday sara

hari ni aku tinggal berdua je ngan irfan kat rumah...mr. irwan ade job shoot gambar wedding kat klang...

hari ni aku ade jemputan 3 birthday party...2 tak dapat aku pegi sebab mr. irwan keje...yang satu ni aku boleh pegi....birthday party anak jiran aku...mula2 ingat tak nak pegi..tapi takkan la tak pegi, dah ade kat rumah...bila lagi nak mengenal jiran2...aku pegi berdua ngan irfan je...

sebelum pegi balut la hadiah dulu


pukul 3 aku pun berjalan2 terkedek2 berdua ngan irfan ke pool side...jiran aku buat jamuan tu kat pool side...kami tetamu pertama yg sampai..hehehe..awal la pulak...diorang pun masih tgh siap hidangkan makanan...sementara tunggu, irfan pulak dah bising nak swimming....irfan mmg pantang nampak swimming pool...terpaksa la aku bawak irfan swim dulu..nasib baik la bawak swimming suit dia...

dah seronok swim, irfan tak nak naik pulak..puas la aku pujuk ajak makan dulu...makanan dia mmg best...macam2 ade...ade nasi impit, pulut kuning, bihun goreng, nasi lemak, ayam goreng, kambing (mr. irwan tau mesti dia jeles...rugi dia tak pegi), kuih-muih, tapai..semua2 sedap...tak sia2 tak lunch lagi...kehkehkeh...

lepas makan irfan ajak swim lagi...dah menggigil2 baru nak naik...sampai rumah, mandikan irfan, bagi dia susu, terus dia zzzzz...penat swimming la....

gambar2 takdela...kamera sudah tentula mr. irwan bawak...h/p aku pulak, mr. irwan pakai...dia punya pda phone rosak, dah hantar baiki....

2 comments:

mrs hafiz said...

mcm baby saya gak la..
pantang nampak pool, tau nak terjun aje..

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

happy birthday sara....salam ziarah wanie