looking for unique and personalized gifts???

Friday, October 31, 2008

di suatu mlm

irfan tgh tido..aku geram tgk puting kat mulut dia, aku pun cabut puting tu


bila puting dicabut...dia bangun mencari puting kesayangan nye


bila dah jumpa, sambung tido balik...tgn pegang puting takut kena cabut balik..


ye..aku belum berjaya nak ceraikan puting dari irfan...masih melekat 24 jam...adoi la

8 comments:

Sue@MamaMaryam said...

hehehe sama mcm maryam..thn dpn dah 3 thn..camne nih???

aimie said...

selaku orang yang langsung takde pengalaman.. huhu.. dulu mak saya penah buat kat adik sy kot..

letak bende pahit kat puting die tu.. dulu ade bende yang mak sy pakai, cam herba2 la.. apetah name die..

yantz-yeem said...

irfan...irfan...bila nak stop dr isap puting tu? wanie sorok je la puting tu...kasik dia benda lain plaks...act kena slow2..la...
mula2 cube try dlm sehari tu x yah kasik langsung...time nak tiod je kasik...time main jgn le kasiik.......

mrs hafiz said...

cygnye dia ngan puting dia tu...

arine said...

bole bangun tu,yg tak tahannyer siap protect puting die.hehehe..irfan irfan..wanie try la letak nescafe ke, bende pahit. kejap je die nangis pastu msti die xmo dh puting tu.try tengok cmno..kalu xjln gak kita pikir cara lain.

Jasfyra said...

ala..cian lak tgk..heehe..saya ada petua.tp agak kejam sket ar..anak saya yg ke2 isap puting..so, bila nk tumbuh gigi tu saya risau kalo gigi dia jongang..kekeke..tp sebenarnya kan, saya tgk ramai gak budak isap puting gigi cantik je.kadang2 tu gigi depa lagi cantik dari budak xisap puting..

aa..sambung balik petua, saya kerat ngan gunting puting dia tu.so, bila nk saya bg ar y dah kena gunting tu..mula2 mmg dia nangis, tp dah lama2 dia campak je puting tu..cian kan...uhuksss.rasabersalah lak..tp sampai skg dia xmo puting dah..alhamdulillah

shiemz said...

Nanti pelan2 tinggalkan pacifier yek... x hensem la isap puting tue.... :D

Anonymous said...

hihihi~~
comey nyer Irfan nih, klakar tuh,pegang pacifier tak bagi org amik..Hannah mase die 7 bulan nany dah tinggalkan pacifier tuh dari die, so far ok jer, tak pandai carik lagi macam irfan..
ari tuh saje gatai bagi balik kat die..pastuh die gigit jer, tak tau nak isap macam mane dah..huhuhuhu..lawak la jugak tengok die kunyah bende tuh..