looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, October 21, 2008

the present...

acara bukak hadiah pulak..hadiah2 dari pak ngah, pak lang, atok dan opah irfan...

mama la yang tolong bukak kan


hadiah dari pak ngah dan pak lang..keter control ok...kat kotak tu tulis untuk umur 8++...hahaha...mr. irwan la yg main nanti


sibuk nak bukak sama


opah melayan cucunye



set railway thomas tu opah dan atuk yang hadiah kan...sabtu pagi diorang sampai rumah aku...ibu aku terus ajak aku dan irfan keluar cari hadiah untuk irfan..mr. irwan takde kat rumah...ade job shooting...sampai ke petang cari hadiah...ibu dan ayah aku berkenan ngan set railway thomas ni...tu pun jenuh jugak nak memilih set yg mana satu...ye la..irfan ni satu2 nye cucu diorang...manja lebih sikit la si irfan ngan diorang...ape je irfan minta sure dapat punye...adik bongsu aku siap jeles lagi...hahahah..

mereka yg berhempas pulas nak pasang railway thomas ni...hehehe...mr. irwan dan pak ngah irfan(adik aku jugak)


yeahhh..gergasi menyerang


belum siap lagi nak oiii...


akhirnye siap pun


gergasi menyerang lagi


8 comments:

Cik Puan Mimi said...

wah untung ler irfan dapat thomas tu.. tapi memang pening sikit nak pasang rel ketapi tu.. farhan pun suka gak thomas, tapi dia punya siap ada bunyi.. yang kelakar dulu rel ketapi tu panjang, last2 kami pendekkan jer.. sebab makan ruangkan..

wanie, nanti dapat datang tak besday farhan dan emily

Hirda Ibrahim said...

hirda pun teringin nk beli set railway thomas kat hardy. tapi mengenangkan bilik hardy yg dh semak ngan hotwheels dia tu, x yah le...
dia tukang semak je. kita ni la yg penat nk kemas...huhuhu...
ooo cucu sulung la ni? bestkan jd cucu sulung?

AdAm n FaMiLy said...

Wah...bestnye Irfan dpt ketapi ek? Adam ckp kete tapi....hehehehe... Kalo dpt kat Adam ni lyn ketapi je la..relnye ntah kemane2 doknye sok. Skang die tgh ralit ngan cd ultraman dyna. Siap angkut bwk g skolah lg...Meh la joint Irfan, tgk cd ultraman dyna. Adam sebut cd tu "tiga" je. Die tau ultraman tiga je... hik..hik...hik...

Sue@MamaMaryam said...

beshnya hadiah yg irfan dpt... mesti irfan hepi gile...

mamahanees said...

Happy Birthday irfan! wahh....banyaknya menan irfan. Leh la auntie pinjam nanti :-)

Mimi~Najeeb said...

Irfan cucu sulung ye..patut la manja dengan grandparents dia. Untung dia jadi cucu sulung..
Irfan, nnt Najeeb nak join main sekali k..hihi..

AyangAizul said...

Adeef pun ada gak keter control tu. seb baik dia pndai main kan. kita pun tingin gak belikan set thomas tu sbb Adeef mmg suka thomas. tp wat masa ni beli yg murah je dulu. hr tu belikan yg 10hengget, dah kemana2 ntah rail2 nyer. tgal train jer, tu pun kepala mana, body mana. sukati dia jerk cmpak2. dah besar sket br beli yg mahal...

Jue ~ mama DnD said...

eppy beday irfan... sure irfan suka dpt beday present set ketapi tu.. danish dulu pun ada 1, siap kuar asap g.. tu yg papa dia teruja nak beli tu..tp skang auntie dah sorok bwh katil..kejamkan ... sbb x kose nak kemas....huhu..