looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, October 15, 2008

seharian beraya

sabtu lepas seharian kami keluar beraya...mula2 plan nak gi keramat je..tetiba2 ibu call, cakap opah ade kat ijn...kami pun pegi la ijn dulu...

lepas tu pegi beraya rumah ex ofis mate aku masa kat um dulu...kat keramat...dapat la jumpa semua ofis mate lama...juadah nye pulak mmg best...ade nasi carrot dan laksa johor.

ambik gambar ramai2


irfan pulak ntah kenapa hari tu, dia tak leh nampak aku tinggalkan handbag....mesti dia tarik handbag aku tu bawak kat aku...risau betul handbag mama dia hilang...ke risau puting dalam handbag tu hilang?..

beraksi depan kamera..konon2 nak peace...


irfan ni takut ngan uncle helmi ni..kenapa ntah...puas suh dia salam uncle helmi, tak nak jugak..tapi bila uncle nak bagi duit raya dia nak pulak...ish..ish..ish


ni baby ismail...comel...bam bam...geram aku...irfan mmg jeles tgk aku dukung ismail...menangis dia bila aku dukung ismail...mr. irwan nak dukung dia pun dia tak nak..macam mana nak bagi adik ni...ngeee


lepas tu kami pegi kajang pulak..rumah mak teh aku..dia ajak lunch rumah dia...ibu dan cik su aku pun ade sekali...sampai kajang dah nak dekat kol 3...ade nasi ayam dan cucur udang...makan sampai dah penuh2 perut ni...

mr.irwan yang dah mengantuk


irfan sibuk nak makan jajan macam honey star ni pulak...rumah mak teh mmg byk jajan..diorang selalu dapat hamper...kalau pegi rumah dia dapat la jajan 2-3 jenis...hehehe.


sebelum balik singgah rumah tok sedara aku...kat kajang jugak..singgah kejap je...kami sampai rumah dah malam..

tgh lepak2 baru siap mandi semua, member pulak call ajak pegi beraya kat puchong tekali...hubby pun ajak la pegi sebab puchong tekali tu dekat sgt ngan rumah...kol 9.30 keluar rumah balik...lama jugak tak jumpa member ni...member sekolah kami...dah ade sorang anak dah pun...

kami balik dah nak kol 12...mmg penat...seharian dari pagi kami keluar...

2 comments:

Ayong said...

jalan raya sakan lagik ye..sama lah kita..sebulan syawal beraya kan..

heheheh irfan menjeles ye umi dukung baby? CVhem dulu gitu gak..tapi sekarang ni yong perasan, dia dah tak jelesh sgt dah...harap2 adalah rezeki dia dpt adik...

Eisha said...

irfan tak nak ngn helmy sbb uncle helmy tak ensem hahahaha