looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, October 14, 2008

semalam punya aktiviti

semalam aku pegi interview...pagi2 lagi ikut mr. irwan pegi keje...pastu pegi interview naik public transport je la...

irfan kan dah lama tak pegi taska...semalam, hantar irfan kat taska...mr. irwan yang hantar...meraung la si kenit tu..kalau aku yang hantar, lagi la susah...

lepas interview, aku balik menara TM...lunch dengan mr. irwan...lepas tu aku merayau sorang2 kat midvalley...kehkehkeh...tak ke mana pun..cuma pegi jusco dan carrefour je...pegi jusco nak cari something untuk birthday dia....aku dah belikan basikal untuk dia...tapi saje la nak belikan toy pulak...siap wrap lagi...kalau tak irfan mesti mengamuk nak main...aku cadang nak bagi time birthday dia..poyoo betul...hehehhe

balik dari midvalley baru la jemput irfan..terus jumpa pengurus taska, nak bayar transit 1 hari tu...rm10..ok la tu kan..semalam mr. irwan habis meeting lewat...nak dekat kol 7 baru balik...

4 comments:

Cik Puan Mimi said...

wanie, sama la kita, tahun ni pun papa farhan dah plan nak belikan basihat hadiah besday untuk dia dan emily..

mesti irfan suka kalau dah dapat basikal tu nanti..

psst nanti inform ek kalau dapat datang atau tak majlis tu nanti

Cik Puan Mimi said...

oppss salah tulis la plak.. ada ker basihat, basikal sebenarnya nak tulis

Ayong said...

wah.nanti irfan nak dpt basikal ye..mesti dia gumbira nanti!

wanie said...

irfan dah rasmi basikal dia dah...bangun2 tido je terus cari basikal dia