looking for unique and personalized gifts???

Friday, October 24, 2008

di suatu malam

kipas syiling yg dihantar untuk dibaiki dah siap....dah pegi ambil pun...bermula la benda yg mencabar...nak pasang balik kipas tu...

mr. irwan dgn bersungguh2 nak pasang kipas syiling...dgn takde tangga nye...guna kerusi dan atas kerusi letak stool pulak...aku la tukang pegang kerusi tu...naik lenguh memegang nye...setelah berhempas pulas cuba pasang kipas tu, hasil nye


tak berjaya...kipas tu tak boleh on jugak...tak tau la mr. irwan yang salah pasang atau mmg rosak jugak...so biarla kipas macam tu je..tak pasang bilah nye lagi...nak kena panggil org pasang kan..

setelah bersusah payah cuba pasang kipas yg tak leh on jugak tu...tetiba perut masing2 berbunyian pulak...mr. irwan pun suh aku buat maggi...

satu untuk aku dan satu untuk mr. irwan


sedap jugak sekali sekala makan maggi kari letup ni..pedas..tambah pulak letak telur...nyum nyum

7 comments:

~aza...as / ummie afiq~ said...

nak kener ader tangga satu kat rumah lah nampak gayanyeerr waniee ooii...apa2 hal senang kaann :)...waaaahh...maggi & telur itu betul2 buatkan terliur ;)

Cik Puan Mimi said...

hehehe, kerja tak abis perut dah lapar yer.. tak pe la lepas makan maggi cuba try pasang lagi, mana tau tadi salah pasang..

macam hubby mimi la, dia pasang mentol, dia kat tak boleh rosak kot.. tup2 dia check balik, laaa pasang tak rapat rupanya.. dah baiki terus nyala mentol tu :)

Mimi~Najeeb said...

wooo..sedapnya itu maggi kari dgn telur..mcm da terbayang rasanya camna..yumm..

mrs hafiz said...

hi wanie, thx drop by blog saya..

maggi+telur, ahh teringin plak nak mkn.. makanan rutin dulu ni..

Ayong said...

perghh tetiba tgk maggi wanie tu...terasa2 nak berkejar ke dapur..nak masak maggi jugak! :)

SaDi said...

sadi pun suka meggi... especially kalau waktu tak sihat... itulah pilihn utama sadi... malas nak kunyah nasi... slrupp meggi pun sedap... huahuahuahuahua

atty's said...

kty pun lama tak makan maggi ...malam kelmarin tgh malam..kty bgn buat maggi