looking for unique and personalized gifts???

Sunday, October 19, 2008

the cake..

aku pesan suh hantar awal2 pagi...sebab nak potong kek dlm kol 9 lebih...sebab atok dan opah irfan dah nal balik teluk intan lepas tu...nak kena balik awal sebab nak hantar adik aku balik asrama...

layan gambar kek dulu ye


kek ni aku tempah dari sini



irfan pulak tak sabar2 nak rasmi kek nye...habis semua dia nak cabut..


nak cabut pokok pulak la

7 comments:

Eisha said...

ni kek yg mne st?chocolate n cheese ke?menarik deco die

eija28 said...

sgt cantekkk cake itu....sayang nak mkn!!!

Hirda Ibrahim said...

cantik cake..... :)

bestnya irfan dpt present thomas punya railway train tu ke? :)

Mimi~Najeeb said...

cantiknya kek dia..kek kat ninerecipes nih semua sedap2 kan..kami suka snickers cheesecake..

mamadanish said...

cantiknye kek dia..
tak jemput danish pun..huhuh..hehe
takpe..happy birthday irfan

Cik Puan Mimi said...

cantik kek irfan.. tapi mimi dah serik nak order dengan dia..

Sue@MamaMaryam said...

cantiknya kek... maryam x penah lg ada kek yg chantek...thn dpn nak tempah gak arr...