looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, January 14, 2009

aksi si kenit

layan je aksi2 si irfan ni main dalam bakul trolley ni



dgn tak berseluar nye


kami kan dok rumah atas...harus la ade trolley ni..kalau tak jenuh la nak angkat barang2 time pegi belanja dari parking keta ke rumah..




suka pulak dia main dlm ni..siap boleh nyanyi2 lagi










written by,

12 comments:

yong said...

oh senang kan wanie, kalau ada trolli cenggitu..tak lah kena dua tiga kali turun naik angkut barang.

hahahahaa budak tu kiutnya tak de suar duk dlm trolli..nyorok ke irfan?

Fateen said...

wanie.. g amik homework kt blog...

heheheee, irfan2 sib baiklah trolley tu tak telungkup..kalau tak ish..ish..ish...

farah amoi said...

HEHEHEH
cam kami dedulo
dok apartment
pahtu tiap kali balik kampung
punggah ler bebarang dlm troli...p ke parking kete..

eija28 said...

irfan seronok main kat dlm baku tu erk....wanie kita sama dok umah atas nie kena ada troli mcm tu...tp eija biasa klu g shopping stroller iman jadi mangsa angkut barang.....

lieya_latif said...

hi hi hi kelako tgk gelagat si irfan nieh......kang auntie heret pi pasar kang baru tau....kih kih kih

wanie, lieya pun ade gak troli ni...tapi dulu rajin leee wat gi pasar, semenjak masak pun tak berape nak masak.....troli tu jadi tempat angkut sampah dari umah ke tempat buang sampah.....i kan duk tingkat 2.....hi hi hi

Azie said...

mcm yer peel budak2 nie

Mrs. Hasanif said...

hehehe..cute je irfan..

mama mya said...

comey laa main dlm troli tue leh cik mya join sama hehehe.. saya pun dok umah tingkat2 gak.. kena beli gak nie nak heret cik mya muakakaka

re = cik mya suka nangis masukkan jari dalam mulut.. supaya masa dia nangis dia leh korek mulut dia supaya nganga lagi luas so munyi lagi kuat kekeke

Sham Ummi Echa said...

senang ada troli kan..x yah nk berangkut 2-3 kali..

irfan nk ajak mama g shoping brag dapo la tu kot..

~~ciklinn~~ said...

adoi mcm2 lah irfan nie....

senang yerk ada troli camnie....

Zanna_MamaBatrice said...

ooo trolley tu buat angkut barang2 shopping erk wanie
senang kan camtu...xde ler cam patah tangan nak jinjit satu2 naik atas...

Anonymous said...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always enjoy browsing your site.

- Thomas