looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, January 7, 2009

Banana yogurt cake

beberapa hari lepas in laws bagi pisang...agak byk...tak terabis nye la kalau makan..yg makan pisang camtu je irfan sorang je pun...

daripada terbiar busuk je pisang tu, aku pun buat la kek pisang ni...banana yogurt cake ni resepi nye macam biasa la aku amik dari internet...

ni la rupa kek pisang aku...merekah sikit pulak...aku tabur almond atas nye...pastu letak chocolate chip dlm kek tu


kan aku kata, kalau bab2 buat kek ni mesti fail...mesti tak naik...rupa cam bengkang pulak kek aku ni..tapi rasa sedap...hahahah...puji diri sendiri pulak


tak kisah la...yg penting irfan dan mr. irwan suka makan...betul tak?







written by,

9 comments:

Eija @ Purple28 said...

rajinla wanie ni...

Zanna_MamaBatrice said...

wanie nie mmg rajin lerrr......ada jer idea nak masak tau.

yong said...

betul tu...
kita akan rasa seronok dan teruja sgt nakmsk kalau ada org yg rajin perabihkannya..hehehehe

eija28 said...

wanie nie sesuai klu buat bisnes bakery & cake....sesuai sgt!!!!!!!!!!!wanie cantik lor kamalodge tu...umah mcm kat oversea...kat taiping ke chalet tu?

~~ciklinn~~ said...

betul tu wanie..kau belasah jerk..yg penting sedap... hehhehhehehe

menarik apa nampak kek tu.....

Hirda Ibrahim said...

rupa x penting. janji sedapppp...

arine said...

pandai wanie buat kek! janji sodap..

farah amoi said...

wanie...rupe x penting...
janji sedap...kan?


erkkk...mintak sket! boley?

lieya_latif said...

aarhhh...jeles2.....wanie, lieya suke buat kek...tapi dah kuar pagi balik malam....mane laa sempat.....

okey ape....rupe belakang kire laa, yg penting rase ade....aduh terliur lieya tgk almond tu...mesti ble gigit kek ...krak kruk rangup tergigit almond...sedapnyer!!!!