looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, January 6, 2009

bila irfan mandi laut

bila yg lain2 dah sampai, masa untuk mandi laut la...time tu dah la panas..pasir nye panas..nak terbakar kaki rasanye pijak pasir...huhuhu

kita tgk irfan berani tak mandi laut

mula2 masuk air, dia cam confuse..tak macam swimming pool kot


masih ok lagi...seronok swim ngan mr. irwan


tetiba bila ombak dtg, irfan terjatuh..terus dia takut nak swim...dia takut ngan ombak...

siap peluk mr. irwan kuat2 tak nak lepas..takut sgt


kuat betul dia peluk mr. irwan...mr. irwan siap leh lepas tgn lagi


last2 dok tepi pantai je


tu pun irfan masih peluk mr. irwan..."akoott..akoott" kata nye


pakcik2 irfan main timbus2 kaki irfan pulak la...


pakcik dan makcik irfan


bergambar ramai2 pulak


dah nak balik...irfan bila di ajak mandi laut lagi....siap nangis lagi.."tak nak..akott...akott..."


irfan ni mmg fail la mandi laut..cam mama dia la..takut ngan laut...ahaksss



written by,

8 comments:

Puan Suhana said...

hehehe irfan sama ngan maryam... pening kot ombak pukul..kan goyang2...

Cik Puan Mimi said...

ciannyer irfan takut ombak.. meh mandi laut sama2 dengan emily.. minah tu selamba jer.. nanti dia boleh main sama2 dengan irfan..

eMMa@iKKa said...

Hehehehehe..Irfan macam Tcha lah..takut dgn air laut. Kalau gie laut..ikka acah-acah dia kat air laut tu...menjerit mcm kena histeria...kenapa pun ikka tak tahu??

p/s..Wanie..ada homework dr Ikka k!

eija28 said...

wah...irfan mandi laut yerk...bestnyer!!!!!

Siti Rohana said...

hohoho...seronok nye irfan....bila tengok anak2 happy macam ni rasa puas kan wanie....nanti nak mandi laut jugak lah....hehehe...
seronok nye tengok irfan dah besar..dah boleh jalan2 ni...cepat nye masa berlalu!...

kiss 4 irfan darling!

NAEMAH said...

huhuhu....kelakar la irfan nie...kuat tul dia pegang...btul2 takut tu...jgn dia fobia dah la kan...hehehe..

~~ciklinn~~ said...

wah ni betul2 takut ni sampai melekat ha... hehehhehe takut air yer....

dia takut sbb nampak byk sgt air kot.... ciannyer dier

Mimi~Najeeb said...

najeeb blom pernah mandi laut..tgk aje dr jauh..tp nmpk gayanyer cam takut gak..geng irfan la gak tu..hihi