looking for unique and personalized gifts???

Monday, January 5, 2009

lepak2 di tepi laut

alang2 dah ade kat manjung, cuman ajak pegi teluk batik...saje bawak budak2 mandi laut...tak jauh pun dari rumah ciksu...15 minit je....kami pegi 3 kereta, kami sekeluarga ngan parents dan adik aku, cuman dan mak tam...

hari sabtu kan...sudah tentu nye ramai org kat teluk batik tu..sampai susah nak cari tempat nak melepak...irfan sgt la excited...berlari2..jenuh mr. irwan nak kejar...


layan gambar irfan berlari-larian dulu ye


sungguh tak matching baju dan seluar anak teruna aku pakai tu...ade ke t-shirt biru, tapi seluar hijau....hahaha...aku sebenarnye dah tukar seluar irfan..nak bawak dia mandi laut...tu yg tak seluar hijau tu...



tak sudah2 tersengih2


nak bawak irfan mandi laut...sungguh panas hari tu...masam je muka si irfan kepanasan


tgk muka si irfan tu...macam tak enjoy je...sebab panas sgt...nak pijak pasir pun panas oooo...



lepas ni kita tgk gelagat si irfan mandi laut..berani ke dia?





written by,

10 comments:

mrs hafiz said...

seronok dia main tepi pantai eh..
dah lama x bawak baby gi main air.. kat tepi pantai.. nak setahun jugak la..

x sbr tgk irfan main air.. ;)

lieya_latif said...

wah sume cite mandi laut....hi khikhi khik....seronok tgk irfan berlari2 cam tak sabar tu...tapi bile tgk muke dah masam tu mesti die tak seronok dah....ooo panas le tu kot.....

cantik laaa pic wanie yg last tu....cuns!!!!!!!!!!!!!!

yantz-yeem said...

hehehe...ntah2 irfan pon cam aqil takut mandi laut....

Aza...As :) said...

muker happy dapat lari sesuker hati kat pantai eekk irfan??? :)

mamafaiz said...

teringat masa kecik2 selalu mandi kat teluk batik n duduk chalet kat sana..best sgt

oliole said...

sukanya irfan berlari-lari di dataran...

arine said...

sonok mandi tepi pantai!

atty's said...

suka tgk..irfan..happy je..

NAEMAH said...

suke tgk gmbr irfan jalan cam tu...nmpk happy je...hikhikhik...

Cik Puan Mimi said...

wanie, gambar yang abah irfan julang irfan tu kan, macam julang baby jer ... comel la..

ooo panas ek kat situ, patut la irfan tak berani pijak pasir.. jangan kata budak, kita pun kalau panas sangat, tak terpijak pasir tu