looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, January 13, 2009

extreme park, shah alam

aktiviti hari sabtu lagi

ptg tu kami ke putrajaya pulak...mr. irwan ade meeting tahunan pixelart ngan partner2 dia la...saya dan irfan ikut sebab konon nak buat outdoor photoshoot untuk train photographer pixelart yg baru lepas meeting tu...

lama betul diorang bermeeting...macam2 isu kot...saya pulak dok melayan si irfan berlari2...tak nak dok diam...pening kepala melayan dia...kejap kejar bird la..kejap nak ais krim pulak...kang berlari kat depan secret recipe nak tgk gambar ben 10...

sampai kol 6 lebih baru la meeting habis...hujan pulak tu..bila hujan dah berhenti bari la aktiviti shooting bermula...tak byk pun sebab dah nak maghrib....gambar2 nye nanti2 aku upload...belum dapat dari pixelart ye..kami jadi model je..yg shoot photographer2 pixelart yg lain

lepas solat maghrib dan dinner, kami terus ke extreme park, shah alam...tak balik rumah dulu pun...mr. irwan kan minat betul berbasikal ni..bila geng2 ROP ajak pegi extreme park mmg dia tak lepas kan peluang..disebabkan tak balik rumah dulu, tak bawak la basikal...

extreme park ni best...ade tempat berbasikal, skate, wall climbing...ramai jugak budak2 remaja berbasikal, skating, wall climbing kat sana...aktiviti yg sihat..daripada diorang dok melepak buat benda2 tak berfeadah...

sementara tunggu ROP sampai...mr. irwan mencuba2 nak panjat dinding..dah lama dia meninggalkan aktiviti wall climbing ni


bila tg abah nye memanjat, irfan pun sama excited la nak memanjat sama..takpe2 dah besar sikit nanti abah bawak irfan gi wall climbing ye...


irfan dengan muka hensem dah peace..yeeee....irfan dah botak....


kol 10 lebih baru la geng2 ROP sampai...lewat jugak diorang ni sampai...bermula aktiviti berbasikal


aksi melompat2




ni adik ipar saya


mr. irwan kan tak bawak basikal..tapi dia teringin jugak nak try melompat2 ni...dia pinjam basikal adik dia la




kejap ke kami kat sana...tak tunggu diorang habis main pun....aku pening kepala..irfan lak asyik nak pegi kat abah dia..kang ade yg accident kena langgar ngan basikal...kol 11 lebih kami pun balik rumah..sampai rumah terus flat

kebelakangan ni asyik sakit kepala je..tak tau la kenapa...








written by,

11 comments:

Cik Puan Mimi said...

wah irfan dah botak.. sapa yang botakkan dia tu wanie??? lain betul muka dia..

agaknya wanie selalu tido lambat kot.. tu yang asyik sakit kepala jer

yantz-yeem said...

lorr...bila plak si irfan nie dah botak?eeee...suke la sukan2 xtreme gini...ntah bile la nak wat x tvt panjat2 plaks nie?

Mimi~Najeeb said...

irfan da berwajah baru dgn imej baru..aunty baru perasan..ker ada termiss entry dia botakkan rambut..hihi..
Wanie..selalu pening2 ye sekrg ni? Psstt..jgn2 da 'ada isi'..hihi

nifalnin... said...

sungguh booooolat wajah baru irfan... 2009 new look ya...

aimi @ kamalina said...

lama tak tgk irfan... dah nampak lain la... mungkin sebab rambut tu kot... dia pun dah semakin besar. dah blh ada adik ni..

mama mya said...

wah xtvt yg menyeronokkan.. irfan nampak semakin cute.. memang lain muka dia bila berambut baru hehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wah bestnyer, comel tul dak irfan ni.

Willie said...

Kalau mr Irwan tu masih buat wall climbing, mesti kempis perut erk?

farah amoi said...

wahhhh
aktif tul papa irfan ni

buzzybug said...

wani pi panjat2 sekali ke?

errr... pak wan tu perut bleh naik sekali ke tu? hehehe... ampun pakwan... haha...

Fendi Arie w said...

Extreme Banget nie Pict nya