looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, January 28, 2009

the prize

sticky post..entry terbaru di bawah

seperti yang korang tunggu2...kuiz mungkin akan dipublish lepas tahun baru cina nanti...so bersediala ye...

sebelum tu nak cerita sikit pasal hadiah menarik yg menanti anda semua....hadiah akan diberi kepada sesiapa yg berjaya memberikan semua jawapan yg betul dan terpantas....so apekah hadiah nye?...




jeng jeng jeng......
















pemenang akan mendapat satu gambar canvas bersaiz 8' x 8' worth RM55.....canvas printing ni akan dihasilkan oleh http://canvasit.blogspot.com...sila ke blog tersebut untuk melihat contoh gambar canvas yg bakal dimenangi

hadiah saguhati berupakan sekeping gambar 8r akan diberikan kepada seorang lagi pemenang...


saya penah bagitau nak cari sponsor hadiah kuiz ni kan...saya dah dapat sponsor...hadiah2 di atas adalah di sponsor oleh Pixelart Photography...





Disebabkan Pixelart Photography yg sponsor hadiah2 tersebut, semestinye kuiz kali ni adalah mengenai Pixelart Photography....so sila2 jenguk2 website Pixelart Photography ni dan study dulu blog PixelArt sebelum kuiz dipublish nanti...kalau dah study blog tu awal2, senang la korang menjawab soalan nye nanti...semua jawapan kuiz nanti ade dalam blog Pixelart Photography...korang cuma perlu cari je jawapannye dalam blog tersebut

dan jangan risau...kuiz kali ni senang2 je...pengenalan kepada Pixelart Photgraphy je dulu...

so ape tunggu lagi...rajin2 jenguk blog Pixelart untuk memudahkan anda menjawab soalan kuiz nanti....jangan lepaskan peluang...agak menarik hadiah yang ditawarkan tu...siapa nak gambar canvas tu, rajin2 la ke blog Pixelart ye...

dan diharap kawan2 semua dapat menghebah2 kan mengenai kuiz ni kepada kawan2 anda yang lain ye







written by,

14 comments:

Cik Puan Mimi said...

menarik tu .. tak kan lepaskan peluang nak join kuiz ni.. mudah2an ada rezeki

Puan Iza said...

Wanie, menariknya hadiah kuiz nie...harap2 dpt la join kuiz ni nnt.....

fazemy said...

Wahh tak sabarnya nak menang. ada can ke nih? hahahaha. wah best best hadiah dia. teruja dah nih..

Zanna_MamaBatrice said...

menariknyer wanie
siap ada ada sponsor lagi
insya allah, ada rezeki nak join ler wanie hope wanie publish kuiz after week cuti CNY yerk tu ....

Willie said...

Uih best gak canvas photo tuh

yantz-yeem said...

ala wanie wat le quiz tu lps raya cine...nak join gaks....kat umh x leh nak online..huhuhuhuhu
menarik tu adiah nyer....

Sham Ummi Echa said...

auw..menariknya hadiah..x sbar nk tggu nih..

lieya_latif said...

wow!!!! menariks

CuTeMiUt78 said...

salam singgah.. wah menarik hadiahnya ya... nak cuba join gak ler.. mana tau nasib kan.. anyway.. mekacih ya tinggal jejak kat blog kita.. cuba2 la nasib utk menang kat blog kita plak..

SaDi said...

bestnye ada sponsor...huhuhuhuhu... tapi yang penting....sadi nak MENANG.... huahuahuahuauha :D

Azie said...

menarik nyer hadiah tue.

UnGu VioLeT said...

salam kenal.. salam ziarah.. ade mase, ade masa jemput ke rumah pulak yer..

UnGu VioLeT said...

mar dah add pun link akak.. same2 tukar link yer.. thanks..

Canvas Prints said...

Keep the good posts coming!