looking for unique and personalized gifts???

Thursday, January 8, 2009

kena tag la

Here are the rules* -
- List these rules on your blog.
- Share 7 facts about yourself on your blog.
- Tell 6 unspectacular quirks of yours.
- Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
- Link the person who tagged you.


7 Facts about me....

1. Nak tau nama penuh ke? nama penuh Nur Hazwani Bt Mohd Latifi...panggilan dikalangan kawan2, hubby, in laws adalah wanie...panggilan manja dikalangan family aku (parents, adik2, dan sedara mara aku) haz @ kak long

2. Anak sulung dari 4 adik beradik...ade 2 adik lelaki dan 1 adik pompuan (yg bongsu)

3. Married to mr .irwan setelah 7 tahun berkawan sejak dari sekolah lagi..

4. dikurniakan seorang anak lelaki yg sgt manja dan aktif bernama muhammad asiy irfan

5. walaupun anak sulung, aku adalah anak yg sgt manja..sampai sekarang ok...

6. Dilahirkan di kuala lumpur, pindah ke teluk intan masa darjah enam

7. pernah belajar di srk taman melawati, sk sultan abdul aziz teluk intan, sm sultan abdul aziz teluk intan, mrsm balik pulau penang, last sekali universiti malaya


6 unspectacular quirks about me:

1. aku seorang yg sgt penyedih...senang betul mengeluarkan air mata..benda2 yg remeh pun boleh nangis...kena marah pun nangis...tgk cite atau berita sedih pun nangis..kesimpulan nye aku ni ratu air mata...hhehehe

2. sampai sekarang dah besar panjang, baju raya aku (baju kurung la), aku tak pernah diulangi, TAK PERNAH settlekan sendiri..semua ibu aku yg settle kan...dari beli kain, tempah...aku tau dah siap je....tapi aku bagi duit la...

3. tak suka shopping dan bersesak2 kat tempat ramai org...sakit kepala nanti...kalau..tu yg jarang sgt pegi jalan TAR ke SOGO ke...warehouse sale pun kalau terpaksa je baru pegi...selalu nye kalau nak shopping pegi jusco je...

4. tak boleh dok dalam keta lama2...tu yg kalau nak bercuti tempat jauh2 tu kena plan awal2...nak kena siapkan mental dan fizikal nak dok dalam keta lama2...tak tahan ooo...leh lembik seharian aku lepas dok dlm keta lama2...aku ni naik keta je pening...naik bas lagi la...

5. tak pandai memasak...sejak anak dara jarang sgt memasak...sejak2 kawin ni barula nak belajar memasak...semua ikut resepi...kalau 10 kali aku masak lauk yg sama, 10 kali la rasa nye lain2...huhuhu....nasib baik la dapat suami yg jenis tak pernah komplen kalau aku masak tak sedap

6. seorang yg penggeli...ngan sampah dapur sendiri pun geli ok...

7 people to be tagged:

1. arine
2. kak farah
3. yantz
4. yong
5. zana
6. ciklinn
7. eija

Link the person who tagged you:
Ikka










written by,

3 comments:

~~ciklinn~~ said...

huhuuhuhuh kena TAG ke kiter... nantikita buat yerk...

hihhihih tak tahan tang ratu air mata tu dik oi..

yantz-yeem said...

wah mesti wanie nie very the sensitip kan? owh..daku pun kena tag da.....

Anonymous said...

buy bactrim f buy bactrim buy bactrim es online without prescription buy bactrim without a prescription overnight buy bactrim online buy bactrim without prescription
[url=http://bactrim.eventbrite.com/]buy bactrim online [/url]
alcohol glucophage glucophage package insert how to take glucophage glucophage me losing weight with glucophage glucophage combination glucophage and weight loss
[url=http://takeglucophage.eventbrite.com/]what is glucophage [/url]
proscar and psa levels muscle atrophy proscar side effects finasteride proscar teva proscar psa proscar proscar false readings buy proscar
[url=http://proscar.eventbrite.com/]generic for proscar [/url]
buy levitra apcalis levitra viagra libidus cheap levitra anti impotence levitra attorneys uprima
[url=http://virb.com/yalevi]buy levetra [/url]
http://bactrim.eventbrite.com/