looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, January 13, 2009

Desa Idaman

aktiviti kami sabtu lepas....

tgh hari lepas lunch, kami pegi tgk show house dekat ngan rumah saya ni...Desa Idaman...saya nye rumah Desa Impiana....desa impiana dan desa idaman ni satu developer.......tapi rumah kat desa idaman ni cantik sikit...swimming pool dia sgt besar...ade slide semua..macam waterpark...mula2 masa kami survey nak beli rumah, ade jugak terfikir nak beli rumah kat desa idaman ni...tapi lambat lagi nak siap...2010 baru siap...desa impiana yg saya duduk sekarang ni masa tu dah siap, tinggal nak tunggu siap je...so kami beli yg ni je la..

Desa Idaman ni mahal sikit dari rumah kami, kecik sikit dari rumah kami..tapi sekarang dia tgh buat promotion untuk first 50 customer...promotion yg sgt menarik tau...7% diskaun bumiputera (biasa la tu kan), potongan 10% lagi...downpayment cuma perlu bayar rm 3000 (untuk booking)...downpayment ni akan dipulangkan semula selepas dapat kunci...dapat rebet rm 5000 lagi selepas dapat kunci....free 3 biji aircond, tile 2' x 2', shower screen untuk master bedroom, kitchen cabinet with solid surface, cooker and hob...menarik tak?...menarik kan...kami pun tertarik..kalau la mampu nak beli lagi sebijik rumah, kami beli rumah ni buat investment...tapi ape kan daya...heheheh....

kelebihan rumah ni, dia ade swimming pool yg besar...ala2 waterpark....sekarang belum siap...tapi tgk gambar yg diorang plan, mmg cantik la swimming pool dia...cuma maintenance fee nanti mahal sikit...paling murah rm191..ikut besar rumah la kan...tapi sekarang ade promotion, free maintenance fee for 1 year lepas dapat kunci...

menarik2 promotion ni...geram je...teringat2 sampai sekarang...ade sesapa nak beli rumah?...boleh2 jenguk2 ke desa idaman ni

boleh ke sini untuk ke website Desa Idaman









written by,

16 comments:

~~ciklinn~~ said...

ni kalu anak2 linn dapat duk sini..mau tak naik2...duklah diorg berendam jer karang....

yantz-yeem said...

uish best nyer...berapa riban nie wanie?

lieya_latif said...

WAU...best....pandai dieorg buat promotion...menarik tul tawaran die...ape lagi wanie...amik laa satu....second house....kih kih kih

fazemy said...

Wahhh tringin jugak nk ada umah ada kolam renang..biarpun tak pandai berenang..hehe

che-mie said...

biaq betul ada kolam renang

Cik Puan Mimi said...

memang menarik sungguh tawaran dia tu wanie.. pakkal jer poket tu nipis, kalau tebal nak gak sambar lagi satu rumah kan..

atty's said...

skrg mmg macam2....tawaran diaorg buat bagi menarik pembeli..

hbk_zul said...

first time g show unit mmg jatuh cinta pandang pertama kat desa idaman ni.macam resort.terus booking.saya ambik yg 1027 sq ft.mengadap tasik tingkat 3.tak sabar nak tunggu siap.

Anonymous said...

hbk...sy pun ader beli rumah kat desa idaman,blok l..truly resort style...suke yang ader lanai..tapi tak mampu...kite berjiran la nanti yer 8)

Anonymous said...

Saya pun dah sambar satu kat Block B level 4, 1027 kaki persegi....berjiran la kita gak ek

Alvin said...

Saya pun baru je beli, Blk A kat Idaman. Apa yg bakal ada kat Clubhouse Idaman ni? Cafe? Dobi?

Sekarang kat Desa Impiana, DOBI pun dah di buka... Ada lagi 50% promosi!

Alvin said...

Saya pun baru je beli, Blk A kat Idaman. Apa yg bakal ada kat Clubhouse Idaman ni? Cafe? Dobi?

Sekarang kat Desa Impiana, DOBI pun dah di buka... Ada lagi 50% promosi!

Mr Asrul said...

saya pon ade beli...blok B level 4 gak... kepada cik anon di atas, kite berjiran la...hiii

Anonymous said...

Hello !.
You re, I guess , perhaps very interested to know how one can make real money .
There is no initial capital needed You may commense to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you haven`t ever dreamt of such a chance to become rich
AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with structures everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your choice That`s what you desire!

I`m happy and lucky, I began to get real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. It`s all about how to select a proper companion utilizes your savings in a right way - that`s AimTrust!.
I earn US$2,000 per day, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to start , just click this link http://capixohu.100megsfree5.com/ewovon.html
and go! Let`s take our chance together to feel the smell of real money

Anonymous said...

Bila la nak siap umah ni...lavender dah siap dah...umah ni dah 3 minggu tengok sama jer progress dia...so lembab....nyampah tul la....

Anonymous said...

Lembab betul pemaju ni....asyik2 lebihan lavender terrace tu....Desa Idaman macam tu jer....dah la lantai buruk...mcm tertipu jer ngan developer.....sangat tak adil...geram ni